29.03.2024 01:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Така професія Раїси Богатирьової

Як уже набридла ця брехня найвищих посадовців і використання своїх посад лише для особистого збагачення. Читаю стрічку новин де повідомляється, що МОЗ почало закупівлю вакцин. Ура! Але не це виявилось новиною зовсім, а те що підрядники це родичі колишніх і теперішніх посадовців. От 10,87 млн. грн. отримає ПАТ «Фармстандарт-Біолік». За даними SMIDA, син міністра охорони здоров'я Олександр Богатирьов входить до наглядової ради цього підприємства і володіє 20% акцій фірми. Це говорить про те, що дачу в Конча-Заспі дійсно будує її син, але за державні гроші.

Для мене Раїса Богатирьова, ця єдина жінка в уряді Азарова, запам'яталась на посаді секретаря Радбезу – хіба що виходом у люди в камуфляжній формі, скандалами про працевлаштування в Радбезі родичів у тому числі й невістки, своїх домогосподарок і прибиральниць, візажистів і перукарів, які незаконно отримували з держбюджету суми яких вистачило б на «покращення життя вже сьогодні» її рідного міста Краматорська.

Але серед злодіїв ти не злодій, ти в «законі». Тебе ще й похвалять, що ти розвела лохів і крадеш не у своїх а в чужих. Держава для них була, є і залишиться чужою.

Втім Богатирьова хоче видаватись білою і пухнастою і дає милі інтерв'ю журналістам. В останньому вона повідомила, що зрадила власну політичну силу і перейшла у табір Ющенка заради того, аби врятувати членів колишньої команди від репресій і вивести їх з під удару. Але урядовиця не назвала жодної врятованої нею людини і жодним словом не обмовилась, за які такі рятівні дії Богатирьову виключили з Партії регіонів. Мабуть для конспірації.

Уже подальші її слова про командного гравця схожі на виправдання дами з відповідного будинку. Там теж працюють іноді по 20 годин на добу. Така професія. Щоправда пані Богатирьова працює без вихідних, бо час в бутіку Луї Вітон це теж робота. Там вона намагається хоча б чимось бути схожою на корумповану «мученицю совісті» Юлю.

Бутік для неї спеціально закривають і вона шалено і довго працює. Професійно-оперативна відеозйомка свідчить, що гламурний міністр охорони здоров'я, заїхала з бодігардами в бутік у ясний день, а покинула пізно вночі.

Але ми усі бидло без гідності. Нам все можна втерти, про важкі відрядження, про повну спільність з Януковичем, який з оповіді міністра, як істинний цар-джентльмен заохочує її не звертати увагу на суспільну думку і будь-яку мораль. Зі слів пані Б., Янукович підтримує її корупційність за Франком: «Друзьям всё...». Коли вона стала другом Януковичу, ще вчора записана ним до списків найбільших зрадників, невідомо.

Корупційність пані Б., встановлена заявою її ж міністерства: «Міністр Раїса Богатирьова використовувала для приватних справ службовий автомобіль». Ніякого відрядження, ніякого виправдання. Це серйозний виклик для репутації президента.

Що відбувається? Чому високопосадовці продовжують нахабно брехати і користуватися нами, нашою наївністю, слабкістю, роз'єднаністю для швидкої наживи та панування над нами.

Чому ми нічого не чуємо про розвиток доступної для простої людини медицини і високоякісних ліків та технології діагностики? Чому кожен день говорять про дерибан на тендерах Мінохорони державних грошей «своїми», і нічого не кажуть про фінансування районних лікарень і реформу медицини. Відповідь одна – вони не збираються тут жити, не збираються розвивати цю країну і створювати умови для життя усім громадянам. Не потрібні складні фінансові схеми і ноу-хау в змаганні з конкурентами, як і не потрібні знання та правила ринку. Щороку на тендерах крадуть не менше 50 мільярдів гривень що робить цей вид корупційного бізнесу найвигіднішим серед інших. Чиновники причетні до цього, в одну мить стають мільярдерами. Звичайно всі в долі, можливо й тому мовчать інші високопосадовці, які мають прийняти рішення, або бодай хоча б що-небудь нам сказати, аби не слухати пані Б., яка за останні роки не сказала жодного слова правди, ні як міністр, ні як політик, ні як гінеколог.

 

Василь Островський

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-05-2012 15:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100