26.04.2024 07:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тещі Колесніченка, яка спричинила підлеглій опіки дихальних шляхів та стравоходу ІІ ступеня, компенсували моральну шкоду

Завідувачка дитячого садочку Жашкова Житомирської області Валентина Македон напоїла виховательку Галину Хрущ нашатирним спиртом.

Потерпіла вже 5 років судиться зі своєю керівницею. Цей судовий процес і власне сама історія викликає багато запитань, бо ж завідувачка дитячого садочка — теща регіонала Вадима Колесніченка. І якщо спочатку — судді були на боці потерпілої, то тепер із VIP-родички зняли всі обвинувачення.

Того дня вони сварились вже не вперше, але вперше — аж так емоційно. Завідувач і вихователька садочку кричали, махали руками, аж поки одній із них не стало зле. Вихователька втратить свідомість, керівниця дитсадочка покличе медсестру, а та принесе із собою — пляшку з нашатирем.

Зі сльозами на очах і болем у горлі вона пригадує закінчення сварки. За словами пані Галини — поки медсестра відчинятиме вікно, керівниця дитсадочка вхопить нашатир і напоїть ним підлеглу. Рідина спалить їй горлянку та стравохід.

Після інциденту у Жашкові із опіками другого ступеня пані Галина потрапить до реанімації.

Інтерв'ю із пані Галиною записано біля жашківського шпиталю. Після того, що трапилось, минуло вже п'ять років, а вона і досі лікується. Лікується і судиться.

Регіонал Вадим Колесніченко, якому завідувачка садочку доводиться тещею, усю цю «нашатирну» історію традиційно називає провокацією, а від «кришування» родички відхрещується гуртом. «У мене більше 60 родичів і займатися справами 60 родичів, тим більше судовими, я не збираюся, і про це знають усі мої родичі», — бреше Колесніченко.

Попри таку заяву депутата, розгляд цієї справи виглядає доволі дивно. Протягом трьох перших років 4 судових інстанції ставали на бік потерпілої. Аж раптом ситуація кардинально міняється і з'являється інше рішення суду. За ним звенигородська феміда раптом повністю виправдовує тещу політика.

Нині Валентина Македон після трирічної перерви продовжує працювати у цьому ж дитячому садочку. Так само, власне, як і Галина Хрущ. От тільки на відміну від виховательки — від журналістів вона як від вогню бігає.

Інші співробітниці садочку вважають, що інцидент був нещасним випадком, і взагалі Македон — добра жінка.

Добра жінка із поганим нюхом — принаймні, на цьому ґрунтується версія про нещасний випадок. Мовляв, пані Македон переплутала нашатир зі звичайним корвалолом.

Сама постраждала цю версію ставить під сумнів. І все — через пропозицію, яку, за її словами, завідувачка їй зробила незадовго до інциденту. «Я на тебе напишу гроші, до твоїх годин, а ти потім мені, як отримаєш заробітну плату, віддаси. І я просто не погодилась. Вона на мене так подивилася і сказала: добре, іди. Тільки сказала так, що я зрозуміла, вже мені добре не буде», — каже вихователька.

Не надто добре нині і іншій людині — медсестрі, яка була тоді у кімнаті і власне принесла нашатир. Один із ключових свідків у справі постійно хворіє і з журналістами не спілкується. За словами Хрущ, на жінку чинять великий тиск, аби вона не давала свідчень.

Наступне судове засідання у цій нашатирній справі призначене на 7 червня.

Галина Хрущ за підірване здоров'я добивається 50 тисяч гривень моральної компенсації.

Тим часом Валентину Македон не тільки поновили на роботі а й, за словами виховательки, їй уже виплатили приблизно таку ж суму — за вимушені прогули, моральну шкоду і навіть на оздоровлення.

 

 

 

Читайте також:

Тещу Вадима Колесніченка, яка обпекла горло жінці, намагаються виправдати

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-05-2012 9:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100