29.03.2024 17:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Києві викуповують наклад «Українського тижня»

На столичних точках продажу періодики молоді люди викуповують усі примірники № 36 тижневика «Український тиждень».

Номер потрапив до реалізаторів вранці в п’ятницю. Досить скоро біля місць продажу преси почали з’являтися молоді люди, які жодним чином не представлялися, але свідомо скуповували усі наявні в кіосках та на ятках примірники №36 журналу.

Дехто з них повертався знову, можливо для того, щоб проконтролювати, чи не надійшли нові журнали у продаж.

У цьому номері розміщені матеріали, що критично оцінюють ситуацію на українському медіа-ринку і розповідають про маніпуляції, до яких вдаються власники ЗМІ. В номері також розміщено репортаж із Всесвітнього газетного конгресу під заголовком «Як зганьбити країну» і багато інших актуальних матеріалів на суспільно політичну тематику.

Редакція журналу нагадує, що деякі матеріали вже викладені на сайті Тиждень.ua, решта з’явиться на сайті традиційно протягом тижня.

Як зазначив головний редактор «Українського тижня» Сергій Литвиненко, про скуповування накладу редакція дізналася від читачів.

«Ми перевірили цю інформацію. Вона підтвердилася щодо газетних розкладок по місту і в метро. Поки що немає інформації по „Союздруку“», — розповів головред.

Редакція планує довозити примірники в точки продажу.

Сергій Литвиненко не знає, хто стоїть за цими діями. Він припускає, що це може бути хтось, кого торкнулися теми з обкладинки.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-09-2012 22:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100