2.05.2024 14:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Волинські журналісти бойкотували нараду у голови ОДА Клімчука

Майже всі волинські ЗМІ проігнорували 24 вересня 2012 року традиційну оперативну нараду у голови ОДА Бориса Клімчука.

Це стало своєрідною відповіддю на ігнорування обласною владою акції протесту «Хто тут наклепник?». Про це повідомляє IA ZIK.

Це стало своєрідним ляпасом обласній владі, адже чиновники своєю чергою проігнорували акцію протесту «Хто тут наклепник?», яку 20 вересня провели журналісти під стінами ОДА.

Головний редактор найтиражнішої газети краю «Волинь-нова» Олександр Згоранець повідомив, що часопис «бойкотує» оперативку в рамках домовленостей, досягнутих під час акції протесту. «Ми вважаємо, що однією із найвищих цінностей є свобода слова. Адже вона є обов’язковим атрибутом демократії», – переконаний Олександр Згоранець.

Випусковий редактор телеканалу «Аверс» Юлія Циплюк підтвердила, що знімальної групи на оперативку також не відправляли. «Ми солідарні з усіма журналістами і прагнемо жити у демократичній країні, де можна вільно висловлювати власну точку зору», – зазначила вона.

Головний редактор найпопулярнішого регіонального інтернет-видання «Волинські новини» Ольга Дацюк пояснила, що журналісти видання також бойкотують оперативку в губернатора. «Ми про це домовилися під час акції «Хто тут наклепник?» і відступати від домовленостей наміру не маємо», – додала Ольга Дацюк.

Нагадаємо, на акцію протесту проти криміналізації відповідальності за наклеп 20 2012 року вересня в Луцьку вийшли понад півсотні працівників ЗМІ. Однак влада журналістів проігнорувала – за півгодини до протестувальників не вийшов не лише ніхто із керівництва ОДА, але й навіть жоден рядовий клерк.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-09-2012 9:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100