27.04.2024 01:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гауляйтер Попов по іржавим рейкам звозив Азарова на Троєщину

Голова КМДА Олександр Попов та прем`єр-міністр України Микола Азаров після урочистого відкриття швидкісного трамваю вирушили на Троєщину

Як наш повідомляє кореспондент Микола Азаров на вході перевірив роботу турнікетів та по квитку оновленого зразку сів в потяг трамваю №4, який вирушив на Троєщину.

Як зазначає кореспондент, журналістів при цьому залишили на станції.

Слід зазначити, що на новій станції прокладені вже іржаві рейки.

24 жовтня 2012 року відбувся тестовий проїзд трамвая на Троєщині, а вже з 6 години ранку 25 жовтня лінія почне працювати для перевезення пасажирів. До кінця місяця кияни користуватимуться новим видом транспорту безкоштовно.

Мешканці Троєщини зможуть діставатися правобережної частини Києва, користуючись комбінованим квитком, вартість якого становитиме 2 гривні. Квиток можна буде використовувати для проїзду власне у трамваї (прокомпостирувавши його з однієї сторони), а потім і у міській електричці (прокомпостирувавши з іншої сторони). Особливістю нового комбі-квитка є те, що його повторне використання у турнікетах неможливе.

Пасажири зможуть діставатися кільцевої електрички двома маршрутами: швидкісним №4 (ст. «Милославська» – залізнична платформа «Троєщина-2») та трамваєм №5 (ст. «Вул. О. Сабурова» – залізнична платформа «Троєщина-2»). Підкреслимо, що на маршруті №4 оплата проїзду здійснюватиметься за допомогою встановлених на станціях турнікетів, а на маршруті №5 – електронних компостерів у салонах трамваїв.

На обох маршрутах працюватиме 15 трамваїв: 10 нових односкладових та 5 двоскладових, які капітально відремонтовані. Інтервал руху на маршруті №4 складатиме близько 4 хвилин, а на маршруті №5 – 12 хвилин.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-10-2012 9:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100