18.04.2024 05:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За журналістом Артемом Скоропадським стежать гопники

Журналіст видання «Коммерсантъ-Украина» Артем Скоропадський повідомляє, що за ним четвертий день ведуть спостереження гопники. Про це він написав на своїй сторінці у Facebоok.

«Якісь стрьомні гопники ходять за мною вже четвертий день. Якщо ви думаєте, що я не бачу ваше т.зв. «біле таксі», то ви зовсім дурні. Мені, так, страшно, ви домоглися цього», — зазначив Артем Скоропадський.

«Таке враження, що мене просто хочуть залякати», — припускає він.

Звертатися до правоохоронних органів Артем Скоропадський не планує: «Не бачу в цьому сенсу. Після подій довкола нападу на журналістів Ольгу Сніцарчук і Владислава Соделя зрозуміло, що міліція задіяна в політичних репресіях. До того ж, не виключено, що стеження ведуть самі працівники правоохоронних органів, і роблять це непрофесійно».

Увагу до його особи зі своїми публікаціями журналіст не пов`язує. «Я доволі часто виступаю з критикою влади — у своїх колонках на «Українській правді», на телебаченні. Тож, гадаю, невдоволення могла викликати саме моя позиція, а не окремі статті»,  — сказав Артем Скоропадський.

Тим часом Комітет визволення політв’язнів заявив, що його представники «глибоко стривожені початком переслідуванням журналістів, які пишуть про діяльність Комітету».

Акцентуючи на небезпеці для Артема Скоропадського, автори звернення обіцяють взяти захист журналіста на себе: «Рішуче засуджуючи політичні переслідування, стоячи на засадах захисту свободи слова та мирних зібрань, Комітет визволення політв’язнів заявляє, що зробить все можливе аби захистити журналіста, відомого своїми об’єктивними статтями про політв’язнів».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-06-2013 8:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100