19.04.2024 22:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонали хочуть «карати» за образливі слова на їхню адресу

У фракції партії регіонів не мають намір залишати поза увагою образливі вислови на адресу своєї політичної сили у Верховній Раді, а карати за них.

Про це нещодавно на засіданні погоджувальної ради заявив голова фракції партії регіонів Олександр Єфремов.

«У нас є регламент, який є законом. У цьому регламенті є стаття 51 і стаття 52 ... Я хотів би акцентувати увагу на одному з пунктів цієї статті: якщо народний депутат висловлює образливі слова на адресу іншого народного депутата або депутатської фракції, або депутатської групи, головуючий на пленарному засіданні попереджає цього народного депутата про неприпустимість таких висловлювань або припиняє його виступ», — уточнив регіонал.

Він звернувся особисто до голови Верховної Ради Володимира Рибака із закликом, якщо звучатимуть образи на адресу депутатської фракції або окремих депутатів, зупиняти виступи таких депутатів.

За словами Єфремова, така поведінка депутатів «не має нічого спільного з депутатською діяльністю і це ганебний факт в житті нашого парламенту».

Він також наголосив, що регламент Верховної Ради передбачає право народного депутата чи представника депутатської фракції, на адресу якого були висловлені образливі слова, звернутися до головуючого і зажадати слово для репліки.

«Якщо образливі висловлювання будуть звучати на адресу партії регіонів, ми будемо просити відповідне слово, і кожна репліка в нашу сторону, яка буде носити образливий характер, матиме відповідне реагування», — додав Єфремов.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-06-2013 10:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100