29.03.2024 16:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Менти продовжують полювання на «сніжних терористів»

4 червня 2013 року київські міліціянти увірвалися з обшуком до помешкань шістьох активістів та прихильників Всеукраїнського об'єднання «Свобода». Як заявляють представники міліції, до таких дій вони вдалися, аби знайти докази причетности націоналістів до цьогорічної акції 2 квітня біля Верховної Ради України. Про це повідомляють у прес-службі партії.

Спочатку стало відомо про обшук у гуртожитку студента НТУУ «КПІ» Андрія Ільницького. До помешкання активіста правоохоронці ввірвалися близько восьмої години ранку.

У кімнаті Андрій проживає разом із трьома хлопцями. Троє міліціянтів вручили їм ухвалу про обшук, яку видала суддя Шевченківського райсуду В.М. Малиновська за клопотанням слідчого В.А. Запорожцева. Однак показати посвідчення осіб міліціянти, які були в цивільному, відмовилися.

Після двох годин обшуку в Олега Вовнянка вилучили посвідчення спостерігача з парламентських виборів 2012 року та фотоапарат. Представники міліції також передивилися світлини на комп'ютерах хлопців. У юнаків переписали номери телефонів та їхні контакти. Під час обшуку міліціянти забороняли хлопцям користуватися мобільними телефонами.

Одночасно відбувся обшук у помешканні матері Андрія Ільницького, яка живе в місті Бердичів Житомирської области. Також правоохоронці прийшли з обшуком до прихильниці ВО «Свобода» Оксани Шелест у місті Іванків на Київщині.

Окрім того, в Броварах, що поблизу столиці, обшукали помешкання свободівця Сергія Бойка. Процедура тривала з восьмої до дев'ятої ранку, однак нічого з речей правоохоронці не вилучили.

За словами самих міліціянтів, під час кожного обшуку вони хотіли знайти маски й одяг або інші речі, щоби визначити учасників протестної акції 2 квітня 2013 року в Києві за призначення виборів у столиці.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-06-2013 9:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100