29.03.2024 00:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналістський пул Януковича загубився у часі. Фотофакт

Виявляється, в Україні сталася подія небаченого масштабу – адміністрація президента завела собі цілу сторінку на фейсбук.

Люди, які називають себе журналістами – Дарка Оліфер, Яніна Соколовська, Дмитро Джангіров – вони втрьох були так приголомшені цією радісною новиною, що тут же синхронно написали про це в розділ «Блоги» на сайті «Кореспондент».

 

 

Виявляється, вихід адміністрації президента у фейсбук – це те, чого не могли дочекатися в Україні!

Їхні дописи нагадують радянську пропаганду:

«По многочисленным просьбам трудящихся отныне общение с Виктором Януковичем возможно через Фейсбук. Администрация президента открыла свою страницу в социальной сети»- пише Оліфер.

«Облегчатся работа журналистов: зашел на ФБ-страничку АП, прочитал новости, сделал запрос на получение информации, высказался в комментах, написал на эту тему статью...» – описує демократичне майбутнє Джангіров.

«Прием властью жалоб и предложений на ФБ – то, чего мы ждали, но не могли поверить», – доповнює картину Соколовська.

Коли читаєш ці рядки, складається враження, що їх автором є одна людина, яка просто розміщує пропагандистські штампи під різними прізвищами.

Сама по собі спроба подати відкриття сторінки АП як непересічну подію викликає сміх. Адже така сторінка мала з'явитися ще три роки тому. Це – імітація досягнень. Вихвалятися зараз – це так само як гордитися тим, що нарешті вдалося пересісти з коней на автомобіль.

До речі, це не вперше, коли «рупори Льовочкіна» одночасно видають подібні тексти в блогах.

І є ще одне місце, де ви їх можете побачити разом – це політичні ток-шоу, де вони ставлять запитання опозиції начебто від імені «громадськості». Часто їх супроводжують інші учасники пулу Льовочкіна – Піховшек і Кость Бондаренко.

На знак подяки дехто з них отримують місця в пулі Януковича, щоб безкоштовно подорожувати світом за гроші платників податків.

Так діє ціла система, створена адміністрацією президента, зі створення потрібного інформаційного фону. У цій паралельній реальності журналісти не займаються розслідуваннями зловживань влади – натомість вони захоплюються появою сторінки адміністрації президента на фейсбуці.

Можливо, скоро ці люди почнуть писати хвалебні твори про те, що в будівлі адміністрації президента функціонує ліфт та система каналізації.

 

Сергій Лещенко, журналіст «Української правди»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-08-2013 22:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Николай Педан

    ...и напишут новую "малую землю "или покращення ...

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100