19.04.2024 01:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Євромайдан Суд заарештував двох cвободівців, затриманих за протест біля Кабміну Азарова у неділю

 

 

Один із судів Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту двом активістам «Свободи», затриманим у понеділок ввечері, в рамках розслідування кримінальної виробництва за подіями, що сталися в неділю біля будівлі Кабінету міністрів.

«Суд обрав затриманим „свободівцям“ запобіжний захід у вигляді утримання під вартою» за події 24 листопада, — повідомило джерело в правоохоронних органах, не уточнивши при цьому який саме суд виніс таке рішення.

Найімовірніше, йдеться про Печерському районному суді, виходячи з територіальності, оскільки раніше затриманих активістів доставили в Печерське райуправління міліції.

У київському Главку міліції через пікет прихильників ВО «Свобода» біля Печерського райуправління на кілька годин була паралізована робота райуправління. Серед учасників акції під райуправлінням були народні депутати від опозиції: Тетяна Слюз, Леонід Ємець, Павло Петренко, Олег Гелевей, Олег Сиротюк, Михайло Блавацький, Андій Іллєнко.

В неділю, 24 листопада 2013 року учасники масових акцій у Києві намагалися прорвати лави спецпідрозділу Беркут, який охороняв будівлю Кабміну.

Під час штурму мітингувальники побилися з Беркутом і зламали шлагбаум.

Під час сутичнок із силовиками, останні застосували сльозогінний газ. При цьому, після завершення інциденту обидві сторони звинуватили одна одну у його застосуванні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-11-2013 12:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100