26.04.2024 20:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ДАІ у Чернівцях спрямувала колону #Автомайдан на шипи. Відео

На фото Валентин Козак, який фальсифікував рапорти автомайданівцям

Кілька машин учасників Автомайдану у Чернівцях потрапили у пастку, зроблену, на їхню думку, працівниками ДАІ. Дорога, куди автомайданівців спеціально спрямували інспектори ДАІ, була встелена спеціальними шипами, що блокують подальший рух автомобіля, повідомляє sprotiv.org.

Інспектори ДАІ вночі 16 лютого 2014 року зупинили три автомобілі чернівецького Автомайдану, які рухалися до Києва і наполегливо порадили їхати іншою дорогою, через Новодністровськ, оскільки традиційний виїзд на хмельницьку трасу заблокований через велике ДТП.

Коли автомобілі руши об’їздною дорогою, то втрапили у пастку – уся проїжджа частина була встелена спеціальними кнопками, які ДАІ застосовує у випадку примусової зупинки транспортного засобу.

На щастя обійшлося без жертв, хоча одночасне пробивання усіх коліс на автомобілі, що рухається з швидкість 80-90 км/год. може спровокувати серйозне ДТП.

«На кожній із автівок внаслідок таких дій перевертнів у погонах були проколені усі шини, при тому, на кожній із них під час вулканізації було виявлено по десять та більше проколів», – розповів журналістам координатор чернівецького Автомайдану Олексій Коломієць.

 

Він також розповів, що за 500 м від місця ДТП стоян мікроавтотус із «тітушками», які спостерігали за автомайданівцями. Ні ці люди, ні інспектори ДАІ, які незабаром проїхали поруч, не допомогли постраждалим водіям.

Інша частина чернівецького Автомайдану рухалася на Київ через Кам’янець-Подільський і доїхала без проблем, зазначив Коломієць.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-02-2014 18:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100