19.03.2024 09:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Опричниками Авакова вбито Олександра Музичка (Сашка Білого) з Правого сектора

Депутат Олесь Доній повідомив про вбивство в Рівному керівника Правого сектору у Західній Україні на прізвисько Сашко Білий (справжнє ім'я Олександр Музичко).

Про це політик написав на своїй Facebook-сторінці.

«Щойно повідомили, що вбили „Сашка Білого“ (Олександра Музичка) в Рівному. Два автомобілі підрізали його машину, витягнули, пересадили до себе. Потім викинули на землю-руки за спиною в наручниках, два постріли в серце», — повідомив Доній.

Пізніше рівненський сайт «ВСЕ», спираючись на інформацію власних джерел, повідомив, що трагедія сталася цієї ночі у кафе «Три карася», що знаходиться поблизу Сарненського і Житенського кілець.

«Його тіло знаходиться зараз у кількох десятках метрів від самого кафе. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група», — повідомляє видання.

Згідно з інформацією, кількох осіб, які також відпочивали в кафе, викрали.

Активіст «Правого сектору» Ярослав Гранітний підтвердив інформацію про вбивство виданню «ЧаРівне». Він повідомив, що бачив тіло, на ньому був роздертий одяг.

«Ті, хто вбивав його переконались, що на ньому немає бронежилета, і тоді вистрелили у серце», — сказав Гранітний.

За його словами, більше нікого не вбили. Утім, серед 5-ти викрадених троє бійців «Правого сектору» та двоє цивільних. Серед них начальник міського центру зайнятості Володимир Даценко.

Як відомо, Сашко Білий став широко відомим після того, як там з'явилися кілька скандальних роликів із ним. На одному озброєний активіст виступав на президії Рівненської облради, на іншому —вдарив рівненського прокурора через погане розслідування справи про вбивство жінки. Після цього активіст «Правого сектору» записав відеозвернення, в якому пояснив свій вчинок.

Після цього ім'я Білого почали активно використовувати російські журналісти, щоб проілюструвати «лякалки» про радикалів, які розгулюють вулицями України.

У Росії Білого заочно заарештували за частиною 1 статті 209 КК РФ «Створення стійкої збройної групи (банди) з метою нападу на громадян і керівництва нею».

Раніше неодноразово народний депутат України від турчинівської батьківщини, генерал міліції Геннадій Москаль закликав міністра внутрішніх справ Арсена Авакова роззброїти керівника «Правого сектору» в Західній Україні Олександра Музичка, більш відомого як «Саша Білий».

 

 

 

Проте найбільший конфлікт у Олександра Музичка був з турчинівським гауляйтером у МВС Арсеном Аваковим.

 

Сам Олександр Музичко 15 березня 2014 року попереджав про те, що його хочуть вбити і Арсеном Аваковим для цього у МВС сформовано спецзагін для знищення політичних опонентів.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-03-2014 8:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100