19.03.2024 08:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Менти вже брешуть, що Олександр Музичко з Правого сектору застрелився сам

 

Активіст партії «Правий сектор» Олександр Музичко сам застрелився, стверджують у міліції.

Як повідомили Українські новини, про це на брифінгу сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов.

«Він з своєї зброї, з якої стріляв по співробітникам (міліції), тут же вистрілив два (рази) на виліт і один поцілив в серце — третій постріл», — розповів ментівську байку Євдокимов.

За його словами, безпосередньо перед брифінгом стали відомі результати експертизи трупа, згідно з яким Музичко отримав два поранення в ногу, два несмертельних наскрізних поранення в корпус і ще одне — в серце.

Євдокимов стверджує, що останні постріли зробив сам Музичко, коли три співробітники міліції вже повалили його на землю і намагалися відібрати в нього пістолет та одягти на нього наручники.

Представник МВС заявив, що вважає дії працівників міліції під час затримання злочинця правильними, законними і, в даній ситуації, виправданими.

Остаточні висновки, тим не менш, повинна зробити прокуратура. Євдокимов зазначив, що МВС також проводить внутрішнє розслідування по кожному випадку застосування вогнепальної зброї співробітниками.

Як відомо, член Правого сектору Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був вбитий в ніч з понеділка на вівторок на Рівненщині.

У міліції стверджують, що Музичко був членом ОЗУ і знаходився у рошуку. За версією силовиків, його смертельно поранили під час затримання, оскільки він відкрив вогонь у бік бійців спецпідрозділу Сокіл, які намагалися його затримати.

Місцеві активісти Правого сектора, однак, заявили, що версія міліції є брехливою і вже пообіцяли помститися голові МВС Арсену Авакову.

Лідер Правого сектора Дмитро Ярош зажадав негайної відставки Арсена Авакова та арешту всіх причетних до вбивства Музичко.

Армянін за національністю та підар за сексуальними вподобаннями Аваков у свою чергу заявив, що приймає виклик Правого сектору і його позиція щодо тих, хто порушує громадський порядок, буде досить жорсткою.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-03-2014 18:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100