19.03.2024 11:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олександр Музичко загинув під час проведення спецоперації по затриманню його бандформування — офіційно МВС Авакова

 

25 березня 2014 року вночі була проведена спецоперація по знешкодженню збройного угрупування на території Рівненської області. Про це під час прес-конференції заявив перший заступник міністра МВС України Володимир Євдокимов, передає кореспондент УНН.

«Ще 8 березня були порушені кримінальні провадження стосовно Музичка за злісне хуліганство та протидія законній діяльності співробітників правоохоронних органів. 9 березня було оголошено підозру, а 12 березня Музичка оголошено у розшук. Сьогодні вночі була проведена спецоперація спільно з ГУБОЗ та „Соколом“. В селі біля м.Рівне в кафе „Три карасі“ його виявили та прийняли рішення затримати. В ході операції затримано трьох із угрупування Саші Білого, вилучено АК та ПМ. На окрики міліції Білий хотів втекти через вікно та відкрив вогонь на ураження по „Соколу“. Перша куля потрапила у співробітника „Сокола“ у шолом, але відрикошетила у передпліччя. Другим пострілом Музичко попав у погон цьому співробітнику. Після цього цей співробітник відкрив вогонь по ногах Музичка. Інші співробітники стріляли у повітря. Згодом ще один постріл потрапив у ногу Музичку, той намагався відстрілялюватися. Продовжували лунати постріли з його боку. Правоохоронці на той момент були за спиною Музичка. Коли його повалили на землю, він продовжував стріляти і був поранений. Викликані лікарі констатували смерть Музичка», — розповів міліцейську байку заступник Авакова.

Наразі трьох затриманих побратимів Музичка доправили до Києва на допит у ГСУ. Перевертнями Авакова проводиться так званий «комплекс оперативних заходів».

«У діях злочинного угрупування чітко проглядаються ознаки бандитизму. Створена посилена оперативна група щоб забезпечити розслідування», — сказав перший заступник міністра МВС України Володимир Євдокимов.

Нагадаємо, Олександр Іванович Музичко, відомий також як Сашко Білий український націоналіст, учасник організацій СНУМ, УНА, УНСО, координатор Правого сектору у Західній Україні (2013-14), відмоий, зокрема тим, що вдарив одного з прокурорві на Рівненщині в його службовому кабінеті, через небажання останнього відкрити кримінальне впровадження за навмисне вбивство.

 

 

Головним слідчим управлінням СК Росії по Північно-Кавказькому федеральному округу відносно громадянина України Олександра Музичко (псевдонім «Сашко Білий» порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 209 КК РФ (створення стійкої озброєної групи (банди в цілях нападу на російських громадян і керівництва нею).

Сам Олександр Музичко 15 березня 2014 року попереджав про те, що його хочуть вбити і Арсеном Аваковим для цього у МВС сформовано спецзагін для знищення політичних опонентів.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-03-2014 9:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100