20.04.2024 07:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олена Білозерська з фронту: В новинах — суцільна брехня. 2 фото

 

Сиджу на блокпості — вже забула, котру добу. З нашими нема зв'язку від вчорашнього обіду. Знаю лише, що там зараз пекло, і дістатися до них неможливо зараз.

Вони там, а я тут прохолоджуюсь (слово невдале, бо спека страшенна, але ж суть така). Коли зможу з ними зустрітися — не знаю. Ця невизначеність гірша за мінометний обстріл.

Зв'язку тут майже нема — не лише Інтернету, а й звичайного мобільного. Не тільки вони звідти не можуть телефонувати — я теж більшу частину часу сиджу без покриття. Як тільки щось таке трохи з'являється, поспішаю відзвонитись-відписатись, що хоча б у мене все гаразд.

На дорогах значно поменшало біженців і взагалі цивільних. Хлопці, яким пощастило вибратись із прикордонних сіл, розказують, що мирних мешканців там майже не залишилося. На ціле село — може, дві-три хати зі старими, яким нема куди тікати. Над селами літають залізні кабанчики, їх тут називають прискореною «новою поштою». З Росії до нас — за кілька секунд.

Коли стає темно, я бачу сполохи і навіть чую звук «градів», які б'ють з території Росії. От цікаво — я їх бачу неозброєним оком — а ті,в кого є супутники,найпотужніша оптика тощо — не бачать? Чи вважається, що так і треба? Вигадали, блін, «зону АТО». «АТО» з градами.

Мені сказали, що якісь круті аналітики пишуть, що у найближчі кілька діб все вирішиться — або Путяра відкрито введе війська, або змириться з тим, що «сепаратистів» задавлять. Спитайте там хтось у тих аналітиків, скільки мені ще на блокпості сидіти.

Взагалі, я тут зрозуміла одну важливу річ: те, що відбувається на фпонті, і те, що у владних кабінетах, заявах Порошенка й Обами, повідомленнях прес-служб — це два різні світи, які просто ніяк не перетинаються і не залежать один від одного. Фронт уже давно живе своїм життям. Великими бойовими операціями реально керують підполковники і полковники, які на полі бою. Дрібними вилазками — командири груп, які роблять ці вилазки. Відірвані від реалій генерали в Києві про це нічого не знають. А в новинах — суцільна брехня.

 

Олена Білозерська

 

Білозерська Олена Леонідівна, є бійцем 5-го окремого батальйону Добровольчого Українського корпусу «Правого сектора». У складі підрозділу перебуває з 1 травня 2014 року. З червня місяця бере безпосередню участь у бойових діях.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-08-2014 12:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100