28.03.2024 17:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Одного з підозрюваних у вбивстві Бузини бачили з побитим обличчям, іншого суду заводили з мішком на голові

Правоохоронці порушують закон по відношенню до підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини, заявив Сергій Бондар, активіст організації С14, до якої належить принаймні один з підозрюваних, повідомляє sprotiv.org.

Пан Бондар був присутній на засіданні Шевченківського суду у Києві, де відбувається суд з обрання запобіжного заходу двом молодим чоловікам.

Як Бондар повідомив Громадському радіо, затриманий Андрій Медведько —  з побитим обличчям, а до Дениса Поліщука не пустили адвокатів.

Сергій Бондар стверджує: «Одного бачили з побитим обличчям. Другого в зал суду заводили з мішком на голові. Про його характер побоїв важко сказати. Але так як він був з мішком на голові, до нього не пускали ні адвокатів, ні депутатів, то скоріш за все побої там досить страшні.  До Медведька адопустили адвоката, до іншого затриманого – ні».

За словами Сергія, підозрюваний Медведько на суді каже, що наразі «викрали» його дівчину та інших друзів, а під час обшуку  квартиру його дівчини пограбували.

«Формально були обшуки, але повиносили антикваріат, картини, яким близько 100 років. По суті це грабунок в повному вигляді. Обшуками це складно назвати. Тому що не були присутні ані поняті, ні адвокати, взагалі нікого. У присутніх за адресами у родичів повідбирали телефони. Просто відбувся грабунок».

Водночас міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в соцмережі озвучив імена підозрюваних і запевнив, що має прямі докази їх винуватості. «Вбивство О. Бузини розкрито,» — написав міністр.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-06-2015 18:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100