25.04.2024 20:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пашинський по-хамськи відреагував на критику європейців щодо рейдерського закону про спецконфіскацію

Pashinskyi Sergyi7

 

Сергій Пашинський, один з авторів законопроекту про спецконфіскаціі, неадекватно відреагував на критику Ради Європи на адресу свого законопроекту. Про це на своїй сторінці в Facebook написав редактор «Європейської правди» Сергій Сидоренко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Сьогодні ЕП опублікувала новину про оцінку Радою Європи законопроекту про позасудової конфіскації. Я не читав його, маю купу інших справ, але переглянув поверхово за висновками — там досить жорстка критика проекту», — заявив Сидоренко.

«Дуже швидко до нас зателефонував обурений Пашинський, з першого слова почав мені хамити і звинувачувати, спочатку навіть не назвавши себе. Дуже складно було з ним говорити після цього конструктивно, якщо чесно», — розповів подробиці редактор сайту.

Редактор передбачає, що у Пашинського такий імідж. «Не маю можливості з ним часто спілкуватися, але якщо це його звичний стиль розмови, то це цілком ймовірно», — зізнався Сидоренко.

У коментарі Генерального директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи говориться, що законопроект №4057 про позасудову конфіскацію в його нинішньому вигляді не може приймати Верховна Рада. Він суперечить багатьом вимогам Європейської конвенції з прав людини та протоколів до неї.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-04-2016 12:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100