19.03.2024 05:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У #БПП називають ''брудною технологією'' питання нардепів про бізнес #Порошенко у Росії

Голова фракції Блоку Петра Порошенка Артур Герасимов назвав викладені у листі народних депутатів питання до президента України про можливе зловживання ним владою та наявність у нього бізнесу в Росії фейками і «брудною технологією частини його підписантів».

Про це повідомляє прес-служба БПП.

За його словами, «Севастопольський морський завод було конфісковано та націоналізовано окупантами. Липецьку кондитерську фабрику теж давно закрито, і вона не працює».

«Безпідставними і неправдивими є будь-які твердження про нібито наявність у Петра Порошенка інших бізнесів у Росії» , – додав Герасимов.

Герасимов стверджує, що не має сумніву, в «чиїх інтересах укладено каталог фейків», які поширювалися проти Порошенка протягом останніх років.

«У цій писанині чітко проглядається почерк особи, яка незмінно присутня в експертних моніторингах  як лідерка із розповсюдження брехні. І слід політичної сили, яка ніколи не була перебірливою у засобах боротьби за владу. Саме остання найактивніше й просуває тезу про неіснуючий бізнес Порошенка в Росії та з Росією, в тому числі не цурається займатися цим і на телеканалах, які взяли на себе роль п’ятої колони Кремля», – заявив голова фракції БПП.

Раніше кілька десятків народних депутатів заявили, що вимагають від президента Петра Порошенка публічної відповіді щодо низки питань зокрема можливого зловживання владою та наявності в глави держави бізнесу в Росії.

При цьому підписанти наполягають на форматі відвертої розмови з Порошенкому форматі прес-конференції або відкритої зустрічі за круглим столом, яку транслюватимуть провідні телеканали.

«Відповіді стосовно певних випадків, які раніше надавала адмінстрація президента та ваша прес-служба не є задовільними», – наголошують нардепи.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-09-2018 19:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100