19.03.2024 09:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Антикоагулянти знижують вдвічі смертність при лікуванні COVID-19, — CNN про дослідження американських медиків з Маунт Сінай

Розріджувачі крові допомагають пацієнтам з тяжкою формою COVID-19, — дослідження американських медиків.

Результати дослідження американських медиків з лікарні Маунт Сінай показали, що препарати, що розріджують кров, допомагають деяким пацієнтам, які хворіють на важку форму коронавірусу. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України з посиланням на CNN.

Доктор Валентин Фустер, директор «Серце Маунт-Сінай» та головний лікар лікарні «Маунт-Сінай», та їх колеги опікувалися долею понад 2700 пацієнтів, які лікувались у Нью-Йорку, який сильно постраждав від коронавірусу. Починаючи з березня, деяким пацієнтам були призначені препарати проти згортання крові на основі рішень, прийнятих лікарями.

Так, медики виявили, що 29% пацієнтів, які підключені до апаратів штучної вентиляції легенів, яким давали розріджувачі крові, померли. Але при цьому смертність серед тих, хто також був підключений до апаратів ШВЛ, але не отримував ці препарати, становить 63%.

«Наші результати показують, що системні антикоагулянти можуть бути пов'язані з поліпшенням результатів у пацієнтів, госпіталізованих з COVID-19. Пацієнти, які отримували антикоагулянти, почували себе краще, ніж ті, хто їх не отримував», — написали медики у звіті.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-05-2020 7:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100