19.03.2024 09:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вадим Гладчук: Висловіть прямо зараз свої співчуття та турботу знайомим американцям!

Тримайся, Америка!

США зараз займає перше світі місце за кількістю жертв від коронавірусної пандемії. Демократичні традиції, волелюбство американців та ринкова економіка зашкодили їх уряду встановити тотальний та повний карантин, як це було зроблено у Китаї чи Ізраїлі. Також Трамп з початку несерйозно поставився до пандемії, навіть не запровадивши протиепідемічні заходи як у Гонконзі.

Для мене показовими є трагічні цифри щодо COVID-19 з США.
Це демократична відкрита країна, тому там не приховують інформацію як це робили китайські комуняки.
Також США дуже економічно розвинута країна, тому доступ та якість медичних послуг там є високою. І тестів американцям робиться за день стільки, як нам українцям за кілька місяців.

За даними центру Джона Гопкінса, який регулярно оновлює статистику зареєстрованих випадків по країнах і світу, станом на 15 травня 2020 року Сполучені Штати перевірили понад 10 мільйонів людей на наявність коронавірусу. Вірус виявили у 1 456 745 громадян.

За час пандемії COVID-19 в США зареєстрували 86 900 смертей.

Одужали від коронавірусу вже майже 318 тисячі осіб.

Це співвідношення 1 до 3 мене бентежить. Чому так мало одужує людей у цій розвинутій країні?

До речі, у світі з 4 521 174 випадків захворювання 1 702 112 осіб одужало та 303 070 померло. Співвідношення 1 до 5.6.

11 квітня я писав у фейсбуці, що українці мають вчетверо більше шансів на виживання під час пандемії COVID-19 ніж громадяни США та Італії.

Українці мають вчетверо більше шансів на виживання під час пандемії COVID-19 ніж громадяни США та Італії?


Ймовірно, що швидкість розвитку епідемії та кількість летальних випадків в різних країнах залежать від того, чи робилися там загальні щеплення від туберкульозу. Паличка Коха — внутрішньоклітинний патоген, і тому, щоб її перемогти, потрібен клітинний імунітет.

Нагадаю, що Трамп на відміну від Зеленського не припинив роботу громадського транспорту, скупчення людей у якому сприяють масовому зараженню. Президент США діяв менш рішуче чим Зеленський, який в Україні закрив метро 18 березня та врятував життя десятків тисяч наших громадян!

Через коронавірус у місті Нью-Йорк помер 41 працівник транспорту, більше ніж 6 тисяч робітників захворіли чи знаходяться на самоізоляції.
https://www.nytimes.com/…/n…/coronavirus-nyc-mta-subway.html
Через брак персоналу потяги метро затримувалися щонайменше 800 разів, а 40% поїздок взагалі довелося скасувати. Середнє очікування потяга – зазвичай 4 хвилин – збільшилося до 40 хвилин.

Робота метро у великому мегаполісі дає +20 тис нових заражень щодоби згідно уханської моделі поширення коронавірусу.

США є де факто союзником та стратегічним партнером України. Американські Джавеліни дуже добре пораються з російськими танками на українському Донбасі. Тому я думаю для України сьогодні є вкрай важливим підтримати братній американський народ у цей скрутний час пандемії. Але мені відомо, що ні Зеленський ні Аваков не мають у США маєтків як і Італії, тому сподіватися на літак з антисептиками для Нью Йорку від влади зелених блазнів було б марно.

В США дуже велика українська діаспора, яка завжди любила та підтримувала вільну та незалежну Україну. Любі друзі, висловіть прямо зараз свої співчуття та турботу своїм знайомим американцям!

God Bless America!

Боже, бережи Америку!

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-05-2020 14:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100