28.04.2024 08:40 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зрадник Зеленський надав громадянство України довіреній особі путіна

 

 

Російський пропагандист Олександр Невзоров, заявив, що хоче отримати українське громадянство, повідомляє sprotiv.org.

У п'ятницю 3 червня 2022 року у російських телеграм каналах з'явилася інформація, що Невзоров з дружиною хочуть отримати громадянство України.

Згодом радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що президент Володимир Зеленський підписав указ про надання українського громадянства Невзорову та його дружині.

У 2012 році пропагандист російського міра Невзоров на президентських виборах в Росії був довіреною особою та агітував за Володимира Путіна, називав його «єдиним, хто зможе утримати від катастрофи імперію, яка щомиті розвалюється».

У 1991 Невзоров підтримував висадку десанту у Вільнюсі.

Після введення західних економічних санкцій проти росії багато відомих росіян перевзулися і стали називати себе «хорошими рускіми» та критикувати путіна, щоб уникнути фінансових збитків.

До речі, Зеленський давно «корєшує» з деякими довіреними особами путіна та російськими акторами Порєченковим і Охлобистіним.

Російська компанія «Грин Филмс», яка через кіпрську фірму до 2019 року належала Володимиру Зеленському і його бізнес-партнерам, взяла участь та успішно пройшла відбір у конкурсі на отримання державного фінансування з бюджету Росії.

​Як виявили журналісти «Схем», компанія «Грин Филмс» планує знімати трилер «Вниз», в основі якого – запозичена в американців історія про незнайомих людей, які застрягають у ліфті. Одну з ролей у ньому має зіграти Володимир Машков, який у 2018 році був довіреною особою Володимира Путіна на виборах президента і виступав на з'їзді партії «Єдина Росія».

Саме для виробництва цього фільму«Грин Филмс», судячи з офіційних повідомлень на сайті Міністерства культури РФ, вирішила залучити, зокрема, і кошти з російського бюджету. Компанія взяла участь та успішно пройшла відбір у конкурсі на отримання субсидій з бюджету РФ.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-06-2022 12:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100