23.04.2024 09:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сергій Федорівський, тобі тепер назавжди 28😭

Сьогодні тобі мало бути 29. Але тепер назавжди 28😭 (Сподіваюсь, цього разу не забанять допис)
У середині квітня ми втратили зв'язок з Сергієм. Хотілось кричати і вишукувати, але це могло зашкодити. Я уявляла, як він сховався в підвал і наминає консервацію. Чи навіть полон, ми мишукували обличчя на відео обмінів і пабліках ворогів. Але ні😭😭😭 Не хотілось вірити очам, коли твоє потерте посвідчення знайшли 26 жовтня в братській могилі і світлина понеслась соцмережами. Ми тримались за волосинку надії. Але опізнання підтвердило(
----
Сергій любив тварин🥰 Коли ми приїхали в Тернопіль на розклейку листівок, то серед ночі в кіоску біля вокзалу всі побігли брати їжу і грітись, а він купив сосиски і пішов годувати місцевих собачок. Хоча вони були балувані й не захотіли таке🤣 але дались погладити☺️
А з Карпієм вони взагалі вели перегони, хто більше відсічанських тварин переняшкає)
Сергій був добрим і товариським до підозрілості🙈 Настільки легко ставав «своїм» у різних тусівках. Я в шоці з того, скільки людей вважають його близьким другом. Але він вмів слухати, підтримувати, вселяти впевненість і надію. І мотивувати боронити Україну)
Тільки на гендерній темі ми не сходились, інколи хотілось заблокувати його😅 Хоча дискусії вів гідно, не переходив на особистості.
Сергій мав державницьке мислення. Коли на виборах на мене напав член комісії, то Сергій не тільки підтримав, а й намагався придумати, що робити, щоб уникнути подібних порушень.
А ще одного разу Сергій написав з питанням про хороші риси Roman Yukhymets . Я здивувалась, а виявилось, що вони з Anastasiya Pokotynska мірялись прикладами для наслідування)
Я не уявляю, як одна людина може бути дотичною до стількох сфер, але він міг. Ще будучи студентом став співзасновником Pingvin.Pro — Твій ҐІК полюс . Долучався до діяльності Відсічі, Доступно.UA , Veteran Hub , Рух Опору Капітуляції , Мова об'єднує . Ходив на суди Сергій Стерненко , Riffmaster , Яна Дугарь , Юлії Кузьменко, Вахтанг Кіпіані . Встиг повоювати з Національна гвардія України 5-й окремий батальйон ДУК ПС , Медичний Добровольчий Батальйон Госпітальєри • Hospitallers Paramedics , 8-й окремий батальйон «Аратта» імені Андрія Гергерта УДА — Червоноград . А з початку повномасштабної вступив до лав 206 бату ТРО, з яким боронив Київщину, потім перевівся до 112 бату і поїхав визволяти Харківщину.
На своїй сторінці Сергій Федорівський постійно рахував, скільки зброї українці профінансували, купуючи російські товари. Сам відмовився ще з 2011 чи 2012 року.
--------
Сергію, ти був незвичайним. Твоє місце було в державній владі, ти мав би бути тим політиком, за якого не соромно.
Ти був чудовим другом. Ми тебе любимо і не забудемо. І дякую за захист.
--------
За кілька днів буде прощання на малій батьківщині — Уманщині. Точна дата буде трохи пізніше.

Номер картки мами Сергія лишу в коментарях.

Анастасія Юхимець

5168755456022215
Шклярук Світлана Іванівна

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-11-2022 15:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100