27.04.2024 12:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тільки ворог України міг звільнити перевірених у боях бойових генералів. Завдяки геніальності цих генералів Україна вистояла, а ми досі живі

«Я називаю Залужного українським Сунь-цзи за його досконале володіння сучасним мистецтвом війни.

Інші називають генерала гросмейстером-генієм воєнної стратегії і порівнюють війну з шахами.
Тільки війна — це не гра. Ціна поразки життя. У випадку війни з росією — це життя мільйонів українців. У війні одне невірне рішення може бути фатальним. Не фатальним навіть — смертельним.
„Я ваш вирок“. Так було здається? Отже Зеленський — став тим смертельним вироком, звільнивши українського геніального воєнного гройсмейстера Сунь-цзи.
Вироком всім нам. Вироком нашій Україні.
Зрадник Зеленський звільнив також Наєва.
Страшно дивитись в майбутнє😞
Тільки ворог України міг звільнити перевірених у боях бойових генералів. Завдяки геніальності цих генералів Україна вистояла, а ми досі живі.
російські куратори поспішають знищити ЗСУ, поки Буратіно легітимний.
Генерали Залужний, Шаптала, Наєв, Миргородський, Забродський, Литвинов, Бокій, Миронюк, Тарнавський, Кириленко, Коваль, Мойсюк... звільнені з посад, та переведені в розпорядження МО.
Такої поразки Українська Армія ще не знала.
російського шпигуна Зеленського під арешт за державну зраду
„Не на часі“ — це наш вирок.
Ті хто не мав часу чинити опір більшовикам у 1918 році у 1933 році їли своїх дітей під час Голодомору.
Я палив російські прапори ще тоді, коли Зеленський ср...ку путіну на кремлівських концертах вилизував, виступаючи у жіночому одязі за гонорар у російських рублях.
Тому відповідально заявляю: Зеленський — це спільник терориста путіна, він російський шпигун та зрадник України.
Зеленський — це російський шпигун. Ну, не може російська армія перемогти ЗСУ вже два роки. Тому треба ЗСУ обезголовити, звільнивши всіх талановитих генералів, призначивши командувати росіянина Сирського.
Допоміг вагнерівцям, звільнив терориста Цемаха, ігнорував попередження ЦРУ США про вторгнення, скоротили фінансування ЗСУ — все робилося для швидкої капітуляції. Але це не допомогло путіну взяти Київ за 3 дні.

Прошу правоохоронні органи України притягнути до кримінальної відповідальності Зеленського В.О. за ст. 111 ч.2 „Державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану“ Кримінального кодексу України.»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-02-2024 11:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100