27.04.2024 09:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чергові вибори президента України 31 березня 2024 року — тільки так можна зруйнувати плани путіна та патрушева по окупації всієї України

Коли російський шпигун Зеленський буде виголошувати палку промову про «пріоритет — життя кожного бійця», чи «фортецю Бахмут», «фортецю Авдіївку» — не вірте жодному слову цього зрадника.
Коли улюблений путінський блазень заявить вам «беру під особистий контроль», згадайте, що саме Зеленський, оголосивши про особистий контроль, залишив помирати сержанта Журавля.
Саме під особистим контролем та за особистої участі російського розвідника Зеленського відбувалося розмінування біля Маріуполя.
Зеленський та слуги російського народу не дбають про збереження життя бійців. Вони дбають лише за збереження видимості «успішної» війни, зумисно заколихуючи українське суспільство байками про шашлики у травні чи курортний сезон у Криму.
Коли вашого батька, чоловіка чи сина, покинуть на позиціях пораненим, — покинуть свідомо, за наказом, бо нема чим і кому евакуювати, — згадайте про «пріоритет — життя кожного»...
І згадайте, що ця влада путінських посіпак не попередила жодного громадянина про вороже вторгнення. Більше того — брехала всіма силами про те, що цього не буде. Чим убила вже мільйони життів українців. Кожен з громадян України був полишений загинути 24 лютого 2022 року, — на позиціях, на вулиці, вдома, в дорозі. Але ніхто не покараний. Ніхто не пояснив, не покаявся, не зарікся.
Більше того, — Зеленський та слуги російського народу змушують уряди західних країн створювати нестерпні умови для біженців від війни, аби ті не мали іншого вибору, аніж повернутися до України, під бомби, ракети і заплановані у плані «Буратіно» окупацію, голодомор та геноцид українців.

Неможливо перемогти ворога під керівництвом зрадників. Лише арешт російського шпигуна Зеленського та проведення чергових виборів президента України в «останню неділю березня п'ятого року повноважень Президента України», як це визначено 103 статтею Конституції, може зруйнувати плани путіна та патрушева по окупації всієї України.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-02-2024 10:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100