27.04.2024 14:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

російська шпигунка Зеленська відмовилася бути присутньою на зверненні Байдена до Конгресу США

Зеленська продемонструвала зневагу до зусиль Байдена та США щодо фінансування оборонних потреб України!

Олена Зеленська відмовилася бути присутньою на зверненні Байдена до Конгресу, – Washington Post
https://www.washingtonpost.com/national-security/2024/03/05/state-of-the-union-olena-zelenska-yulia-navalnaya/

WP пише, що Навальна також відмовилася від участі у виступі Байдена.
Тому я думаю причина відмови Зеленської бути присутньою під час виступу президента Байдена в Конгресі інша ніж оголошена у всіх медіа присутність Навальної.
Можливо, у такий спосіб родина російських шпигунів Зеленських продемонструвала свою зверхність та невдячність до зусиль Байдена та США у підтримці нашої Україні у війні з російськими окупантами.

"Навальна також відмовилася прийти на виступ Байдена, за словами її речниці, через втому.
«Юлю дійсно запрошували, але я думаю, що всі забувають обставини, на тлі яких розгорталися події», — сказала прессекретарка Навальної Кіра Ярмиш.
Вона пояснила, що з моменту смерті Навального Юлія весь цей час подорожувала.
«Сьогодні перший день, коли вона взагалі вдома. Як і будь-якій людині, їй потрібен час, щоб прийти до тями, хоча вона дуже цінує запрошення, їй потрібно хоч трохи часи, щоб відпочити».

В офісі президента України підтвердили, що посольство України в США нещодавно отримало запрошення для першої леді на виступ Байдена у Конгресі.

«Проте через заплановані події в графіку, в тому числі візит до Києва дітей із дитячого будинку, який завчасно був спланований, на жаль, перша леді не зможе взяти участь у події», — пояснили в ОП.

Очікується, що у своєму виступі в четвер Байден закликатиме республіканців у Палаті представників прийняти фінансування України «якомога швидше», сказав представник Білого дому.

Звернення «Про становище країни» (State of the Union Address) — щорічне послання, яке президент США виголошує на засіданні обох палат Конгресу.

Щороку перша леді запрошує низку людей на виступ президента, і президент часто згадує їх у своїй промові, коли він просуває певну політику чи питання.

Оце така наша дипломатія! Замість використати любі можливості нагадати американцям про Украіну і злочини путіна, ми гордо відвідаєм дитячий будинок! Це коли ця подія буде транслюватись по всій Америці , та й у всьому світі! Результати нашоі дипломатіі на лице: ні снарядів, ні допомоги і блоковані кордони в Польщі! Це стається коли краіною керує кухарка і Єрмак. Як виграти війну, коли влада орієнтована на капітуляцію, а не на професіоналізм і патріотизм?!

16 квітня 2014 року в соцмережі Facebook  Олена Зеленська поширила допис російського пропагандистського ЗМІ Life Новости щодо руху українських військ на Донбасі.

“Надсилайте відео пересування українських військ. Гонорар – 15 тис. рублів”, – йдеться у дописі.

 

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-03-2024 12:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100