18.05.2024 17:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Після 20 травня зрадник Зеленський має піти за руським кораблем, — вже є про це рішення Конституційного Суду України

Лише окупанти не проводять вибори, ігноруючи Конституцію окупованої країни.

«Чергові вибори Президента України проводяться в останню неділю березня п'ятого року повноважень Президента України», — це пряма конституційна норма статті 103 Конституції України.
Всупереч Конституції України захоплена рашистськими угрупуваннями ОПЗЖ та Слуги російського народу Верховна Рада України не проголосувала за постанову про проведення виборів Президента України у встановлений Конституцією України строк.

20 травня 2024 року останній день конституційних повноважень президента Зеленського. Стаття 103 Конституції України: «Президент України обирається громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на п'ять років».

У рішенні Конституційного Суду України «У справі про строк, на який обирається Президент України» говориться:

«1. Положення частин першої, п’ятої статті 103 Конституції України необхідно розуміти так, що Президент України обирається громадянами України на позачергових, як і на чергових, виборах строком на п’ять років.

2. Рішення Конституційного Суду України є обов’язковим до виконання на території України, остаточним і не може бути оскаржене».

Відтак після 20 травня наша Україна не матиме діючого президента, а матиме громадян Кучму, Ющенка, Порошенка та Зеленського, які лише зберігають звання Президента України (ст. 105 Конституції України).

Всі укази, розпорядження, доручення громадянина Зеленського після 21 травня будуть юридично нікчемними та нелегітимними.

Старий президент після закінчення 5-ти річного строку повноважень визначенних Конституцією України не може керувати державою, скільки йому заманеться. Це називається самовільним захопленням влади – з усіма правовими наслідками за Кримінальним кодексом України.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-05-2024 8:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100