27.07.2024 03:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Промосковська система єрмака/zeленського примусила видалити цей пост Олега Ткаченка про те, як вбили його побратимів

Оскільки військовослужбовця промосковська система єрмака/zeленського примусила видалити його пост про те, як злочинами наказами цієї системи вбили його побратимів, то ставлю тут прінскрін того посту, і його текст👇
Олег Ткаченко:
«Стосовно ведення бойових дій, планування, збереження життя особового складу тощо:
1️⃣ Зведена перша рота військовослужбовців в/ч А7302, перебуваючи в напрямку головного удару ворога, який прагне розвивати тактичні успіхи з виходом на оперативний простір з метою захоплення Куп’янська-Вузлового, була передана в оперативне підпорядкування 2 мехбату 43 ОМБР.
29.05.24 від командира 2 мехбату 43 ОМБР поступило бойове розпорядження висунутись на штурм села Іванівки Куп’янського району Харківської області та лісосмуги, що примикає до села.
2️⃣ З розвідданих, які були надані для планування (так звані вводні), встановлено: в селі знаходиться не більше 10-15 солдатів ворога, відсутня броньована техніка. Для підтримання штурму обіцяли роботу РЕБ, яка мала подавити роботу ворожих БПЛА.
3️⃣ По факту: в селі перебувало порядку 100-150 солдатів ворога, дві БМП, які підтримував один танк. Обіцяного РЕБ не було, в небі повна перевага ворожих дронів.
4️⃣ Як наслідок: майже відразу загинуло 5 військовослужбовців, частина з яких саме через скиди боєприпасів ворожих БПЛА. Частина військовослужбовців, яка вижила, укрилась в лісопосадці.
5️⃣ Обстановка: лісопосадка не мала жодних ІФС, крім траншеї глибиною в коліно, укриватись прийшлось між дерев та траншеї.
Від 43 ОМБР на допомогу не відправлено жодного резерву чи техніки, у проведення евакуації загиблих та поранених було відмовлено. І це притому, що виживші військовослужбовці всіх загиблих побратимів знесли в точку евакуації, ризикуючи своїм життям під постійним обстрілом ворога (який також знаходився в цій посадці).
6️⃣ Тільки на 4-ту добу після дзвінків до вищого керівництва та розголосу вказаної ситуації, 2 мехбат провів евакуацію загиблих та поранених.
7️⃣ В результаті необдуманих штурмових дій, неправильного планування та донесення оперативної інформації, недооцінки сил та засобів ворога, перша зведена рота в/ч А7302 понесла втрати особового складу 5-ма загиблими та 11-ма пораненими.

Леменчук, “Ісус”, “13-й”, “Депутат”, Ксенофонтов, мотивовані патріоти, які на війні від початку повномасштабки, тепер навіки поповнили небесний стрій. Вічна вам пам’ять та шана, побратими»

Микола Ляхович, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-06-2024 9:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100