9.10.2024 13:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

московське життя російського розвідника Владимира Зеленского

московське життя російського розвідника Владимира Зеленского.
Архівне фото: «гола вечірка у філі»

До 2014 року Зеленський жив у москві.
Стаття 103 Конституції України передбачає, що «Президентом України може бути обраний громадянин України, який досяг тридцяти п'яти років, має право голосу, проживає в Україні протягом десяти останніх перед днем виборів років та володіє державною мовою».
https://www.president.gov.ua/ua/documents/constitution/konstituciya-ukrayini-rozdil-v
Але на момент обрання рашист Зеленський не володів державною мовою і більше того, він не проживав «в Україні протягом десяти останніх перед днем виборів років».
Але у ЦВК незаконно, за хабар, зареєстрували у 2019 році троянського коня російського міра кандидатом у президентом України.
У 2019 році мені стало відомо про російський план окупації «Буратіно», тому я був єдиним хто звертався до СБУ під час президентських виборів щодо державної зради Зеленського.
Текст заяви за цим посиланням:
https://sprotiv.org/69509

4 транші по 200 тис доларів, — The Insider підтвердив фінансування Зеленського російським ФСБ. Розслідування
https://sprotiv.org/69652

Лише фінансуванням Зеленського російським ФСБ можна пояснити всю його антидержавну діяльність направлену на знищення України та сприяння путінському геноциду українців.

Зеленський рубльовий мультимільйонер. За даними Федеральної служби державної статистики росії, у 2014 році розмір грошових надходжень на рахунки «Грин Филмс» склав понад 340 мільйонів рублів, у 2015-му – близько 208 мільйонів, у 2016-му – трохи більше ніж 123 мільйони рублів.
У 2017 році розмір надходжень «Грин Филмс» зріс до до майже 180 мільйонів.
Журналісти знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кіно- , відеофільмів і телевізійних програм: «Вайсберг Пикчерс», «Платинумфильм» і «Грин Филмс». Засновником усіх трьох є кіпрська компанія Green Family Ltd. Ця ж компанія є співзасновницею ТОВ «Квартал 95» в Україні, а її кінцевими бенефіціарами вказані Володимир Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлев, Борис і Сергій Шефіри і соратник Ігоря Коломойського Тімур Міндіч.
Про це йдеться у розслідуванні Радіо Свобода «Після розслідування «Схем» Зеленський зрештою визнав, що має кінобізнес в росії»
https://www.radiosvoboda.org/a/schemes-news-zelenskyi-vyznav-biznes-v-rosiyi/29719542.html?fbclid=IwY2xjawFvMdlleHRuA2FlbQIxMAABHZo3VdGjs7kUBIgSg3SXyYRYX18o1vlWfluRDbBqPhvKTfiZJ16PZNiiFA_aem_W5qceMaUfDJ9kXwt60DyJg

У травні 2024 фсбешник Зеленський разом зі спільниками з російської ДРГ «Слуга народу» відмінив чергові президентські вибори та захопив державну владу в Україні.
Конституція України не дає права без виборів залишатись Президентом України понад 5 років.
Стаття 103. «Президент України обирається громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування СТРОКОМ на П'ЯТЬ років».
Ось відео, яке свідчить про те, що Зеленський зумисно продовжував безперервно воєнний стан для того, щоб допомогати путіну повністю окупувати Україну та уникнути кримінальної відповідальності за державну зраду, захопивши державну владу.
https://sprotiv.org/72266
Неможливо перемогти ворога під керівництвом російських рубльових мультимільйонерів, зрадників та агентів російських спецслужб.

Vadym Gladchuk, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-10-2024 11:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100