26.04.2024 05:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

,,,здець дійшов і до адвокатів. Відео

Коли за дуже підозрілих обставин «пакували» хлопців з «Патріоту України», це зацікавило таких самих юнаків з націоналістичних організацій та жменьку правозахисників. («Та вони ж фашисти, ми до чого», – сказали усі інші)

Коли за дуже ясних обставин почали бити фотографів та операторів на мітингах опозиції, це зацікавило журналістів та жменьку правозахисників. («Це ж їх робота, ми до чого», – сказали усі інші).

Коли влітку жертвою беспрєдєла (не) правоохоронців став адвокат Дмитро Карпенко, якого прямо у дворі суду «спакували» при спробі зустрітися з підзахисним, а потім звинуватили у нападі на міліцію, це зацікавило жменьку адвокатів, жменьку журналістів та жменьку правозахисників. Дмитро у суді довів незаконність звинувачень проти нього, що не завадило Кіровоградській прокуратурі вдруге порушити справу з тим самим звинуваченням. Коли сьогодні двоє адвокатів з Києва – Микола Голодняк та Валентин Степ'юк – поїхали до Кіровограду доводити протизаконність дій прокуратури, теж прямо під судом Ленінського району Голодняку приснули газом в обличчя, а Степ'юка – затримали за непокору міліції. Голодняк таки пройшов на засідання, але йому повідомили про намір його затримати по завершенні. Він виходить на зв"язок на форумі Юрпрактики.

Для повного розуміння, друзі, подивіться як саме їхній підзахисний адвокат Карпенко влітку напав на спецпідрозділ міліції (одразу можете перейти на третю хвилину сорокову секунду).

«Не запитуй, по кому подзвін...».

 

Єгор Соболєв

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-01-2012 23:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100