23.04.2024 18:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Таня Чорновол зізналася, що просила Сашка Музичко втекти за кордон. Відео

Тетяна Чорновол підтвердила, що зустрічалася з Сашком Білим (Олександром Музичком) і просила його «залягти на дно».

Про це посол з особливих доручень в.о. голови адміністрації Сергія Пашинського заявила на прес-конференції.

Чорновол зазначила, що знала Музичко вже дуже давно і хотіла йому допомогти.

«Так, я їздила до нього. Я його дуже давно знаю. І я Олександру сказала: розумієш, те, що ти зараз робиш — вважаєш, що це правильно. Але точно так само те, що ти робиш, вважає правильним Росія. Вона тиражує відео з тобою по всіх можливих каналах... Я дуже просила його виїхати хоча б зараз, коли агресія Росії...», — сказала вона.

«Коли стоїть питання коштів, які ми повинні отримати для розвитку цієї держави. Я йому говорила: Сашко, невже ти не можеш заявити, що ти поїдеш — чи дійсно виїхати в Дагестан, Інгушетію, Чечню, Південної Осетії, Грузії. Ти розумієш, які сили ФСБ будуть підняті тільки для того, щоб тебе там знайти? Яким ти ударом будеш від України? Навіть якщо ти не збираєшся цього робити — можна просто про це заявити. Я його про це просила. Але у мене було таке відчуття, що йому хочеться пограти у війну», — заявила Чорновіл.

За її словами, розмова з Сашком Білим був конфіденційним, і те, що про нього всі тепер відомо, буде для неї уроком: «Я для себе зробила ще один висновок, що я не буду відтепер вести конфіденційні розмови, тільки публічні. Вважаю, це неправильно, що я в конфіденційній розмові намагалася переконати Білого, а в результаті мене виставляють, по суті, його вбивцею. Тому тепер — тільки публічний шлях».

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-03-2014 20:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100