19.04.2024 21:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Арсенія Яценюка 1 квітня заарештувала СБУ. Відео

Спільника здав інший урядовець Сергій Бочковський, повідомляє 1 квітня 2015 року sprotiv.org.

«Яценюк за пару місяців провів з арештованим Бочковським більше зустрічей, ніж з міністрами», — так одразу прокоментував на своїй сторінці в Facebook спектакль з арештом глави ГосЧС Сергія Бочковського народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Микола Томенко.

Відомо також, що депутати хочуть запитати у Яценюка про вкрадені 7,5 мільярдів. «Яценюк краде вдвічі більше за Януковича», — переконував пресу на брифінгу голова держфінінспекції Микола Гордієнко.  У ході перевірки приватизації «Укртелекому» був доведений ряд зловживань, однак, за його словами, процес почали гальмувати екс-глава Мінфіну Олександр Шлапак і Арсеній Яценюк. «Корупційні схеми в Україні очолює уряд Яценюка», — заявив Гордієнко, оприлюднивши результати перевірок.

Останнім аргументом для отримання санкції на проведення 1 квітня 2015 року успішної спецоперації по затриманню урядової банди шахраїв і злодіїв Яценюка стало відео з дня народження екс-прем’єр-міністра України за часів президентства Януковича Миколи Азарова, на якому нинішній прем’єр, називає його своїм особистим авторитетом.

Арсеній Яценюк тепло вітає та цілується з Азаровим.

«Нещодавно журналісти мені задали запитання про те, хто для мене є національним авторитетом. На превеликий жаль, я довго думав, але чіткого національного авторитета для країни так поки що не визначив. Але дуже важливо, Миколо Яновичу, що в мене є особистий авторитет. Я вам цього ніколи не казав, але ще в далекі 90-ті роки – це був кінець 90-х, коли Азаров очолював Державну податкову адміністрацію, вже з тих часів у мене почав формуватися образ справжньої державної людини. Він у мене безпосередньо асоціюється виключно з одним прізвищем. Я не хочу нікого прибільшити чи применшити, але це прізвище – Микола Азаров», – сказав Яценюк у своєму вітальному слові.

«Я хочу, щоб моїх 60 років було таких самих, як у вас», – додав він на завершення.

Після цього Арсеній Яценюк та Микола Азаров тепло обійнялися і розцілувалися.

Раніше менеджер групи Реанімаційного пакета реформ Микола Виговський заявив, що уряд Яценюка неспроможний впроваджувати реформи.

Про це він сказав під час експертного обговорення «Дорогою реформ: Як стоденна діяльність уряду вплине на життя волинян» у Луцьку, повідомляєsprotiv.org.

Під час обговорення результатів діяльності уряду Арсенія Яценюка за 100 днів (насправді вже минуло більше року) роботи експерти зійшлися на думці, що йому не вдалося продемонструвати якісну роботу. Хоча чимало законів ухвалено, але вони не працюють. Уряд не завжди виконує обіцянки, які дає, а думку громади ігнорують.

«80% рішень уряду ухвалюють з голосу. Не відбувається публічних обговорень. Процес ухвалення рішень є непрозорим і неправильним. Цей уряд неспроможний впроваджувати реформи. Державні службовці заангажовані, їх призначають за мотивами особистої прихильності. Міністр не може призначити своїх заступників, тому що їх погоджує прем’єр. А це негативно впливає на його роботу», – зазначив менеджер групи Реанімаційного пакета реформ Микола Виговський.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-04-2015 17:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100