19.04.2024 07:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Полицаи Авакова не знают законов. Александр Фацевич не смог ответить на простой вопрос о применении оружия. Видео

 

Во время многочисленных общественных рейдов по ментам мы убедились, что мусора совершенно не знают законов, которые регулируют их деятельность. От рядового до генерала — попросту не знают. Знание сильно облегчило бы им жизнь и получение коррупционного дохода, но они всегда демонстрировали невежество.

То есть, они очень часто нарушают закон даже не ради наживы, а по невежеству, сообщает sprotiv.org.

Новые патрульные полицейские тоже не знают законов — можете в этом не сомневаться. Невежество продемонстрировал их начальник, Александр Фацевич, в первый же день. Он не смог ответить на простой вопрос журналистки о применении оружия.

 

 

Статью о применении оружия любой полицейский должен знать наизусть. И просвещать граждан, так как это их касается и граждане ему за это платят. А если начальник не знает, то и подчиненные у него такие же. Знающий идеалист, случайно затесавшись в ряды — быстро отсеется. Отрицательный фильтр в МВД работает безотказно.

Подтверждение этих слов будет получено очень скоро, потому что в Киеве множество общественников, которые довольно жестко протестят пополнение МВД. Возможно, первые видео с тупящими и на камеру нарушающими закон «полицейскими» уже сейчас, после первого часа их работы, заливаются на ютуб. Собственно говоря, Фацевич уже поучаствовал в съемках первого ролика.

Красивая форма, красивые машинки, красивые девушки в форме — все это мы уже видели в Донецке. Перед Евро-2012 у нас сформировали специальные красивые подразделения ментов, которые патрулировали центр города. У них была красивая форма — одни патрулировали на велосипедах в шортиках, другие на лошадях, третьи пешочком. Все было красиво, чинно, местами даже со знанием английского языка.

Но это были те же самые менты, их просто немного поднатаскали, чтобы совсем уж не опозориться перед иностранными болельщиками. На время запретили им «трусить» прохожих и заталкивать резиновые дубинки в задний проход. Во время чемпионата МВД практически не опозорилась.

А потом эти красивенькие менты организованно нас предали. И продолжают предавать, на словах служа Украине.

Старые менты не должны учить новых полицейских. Старые менты не должны руководить новыми полицейскими. Экзамены полицейских должны быть публичными, чтобы видео с экзаменом каждого патрульного любой мог посмотреть в интернете.

Никто из старых ментов не должен оставаться на работе в новой полиции. Никто.

И не Авакову рулить созданием новой полиции. Авакову давно пора в Вену или Рим, тратить заработанное непосильным трудом.

 

Стаття 15. Застосування вогнепальної зброї
Працівники міліції як крайній захід мають право застосовувати вогнепальну зброю у таких випадках:
1) для захисту громадян від нападу, що загрожує їх життю і здоров’ю, а також звільнення заложників;
2) для відбиття нападу на працівника міліції або членів його сім’ї, якщо їх життю або здоров’ю загрожує небезпека;
(Пункт другий частини першої статті 15 в редакції Закону N 101/95-ВР від 14.03.95)
(Дію пункту 2 частини першої статті 15 поширено на особовий склад Державної фельд’єгерської служби України при Державному комітеті зв’язку та інформатизації України згідно із Законом N 834-XIV (834-14) від 06.07.99)
3) для відбиття нападу на охоронювані об’єкти, конвої, жилі приміщення громадян, приміщення державних і громадських підприємств, установ і організацій, а також звільнення їх у разі захоплення;
(Дію пункту 3 частини першої статті 15 поширено на особовий склад Державної фельд’єгерської служби України при Державному комітеті зв’язку та інформатизації України згідно із Законом N 834-XIV (834-14) від 06.07.99)
4) для затримання особи, яку застали при вчиненні тяжкого злочину і яка намагається втекти;
5) для затримання особи, яка чинить збройний опір, намагається втекти з-під варти, а також озброєної особи, яка погрожує застосуванням зброї та інших предметів, що загрожує життю і здоров’ю працівника міліції;
(Дію пункту 5 частини першої статті 15 поширено на особовий склад Державної фельд’єгерської служби України при Державному комітеті зв’язку та інформатизації України згідно із Законом N 834-XIV (834-14) від 06.07.99)
6) для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю чи здоров’ю громадян або працівника міліції.
Забороняється застосовувати і використовувати вогнепальну зброю при значному скупченні людей, якщо від цього можуть постраждати сторонні особи.
(Дію частини другої статті 15 поширено на особовий склад Державної фельд’єгерської служби України при Державному комітеті зв’язку та інформатизації України згідно із Законом N 834-XIV (834-14) від 06.07.99)
Працівники міліції мають право використовувати зброю для подання сигналу тривоги або виклику допомоги, для знешкодження тварини, яка загрожує життю і здоров’ю громадян або працівника міліції.
(Дію частини третьої статті 15 поширено на особовий склад Державної фельд’єгерської служби України при Державному комітеті зв’язку та інформатизації України згідно із Законом N 834-XIV (834-14) від 06.07.99)
(Частину четверту статті 15 виключено на підставі Закону N 101/95-ВР від 14.03.95)

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-07-2015 21:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100