19.03.2024 12:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Аваков каже, що Україна отримає контроль над кордоном за 2 дні (!) до виборів на окупованому Донбасі. Відео

 

Українська поліція зайде на окуповані території Донецької та Луганської області, коли їх залишать незаконні збройні формування, і готова патрулювати з "представниками територіальних громад", повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у коментарі Hromadske на полях саміту «нормандської четвірки» у Парижі: «Це дуже важкий перехідний період, він триватиме пів року або й рік, але ми готові пройти. Але це буде потім, коли усі зі всім погодяться, а поки ми бачимо, що Путін не готовий повернути нам кордон».

На уточнювальне запитання, чи йдеться про спільне патрулювання з так званою «народною міліцією», яка зараз має контроль на окупованих територіях, Аваков відповів: «Я ж вам сказав — територіальних громад».

Голова МВС також припустив, що Україна може погодитися на компроміс щодо контролю над кордоном і отримати його «не за місяць до місцевих виборів, а, наприклад, за 2 дні».

 

9 грудня 2019 року у Парижі відбулася зустріч лідерів «нормандської четвірки» щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Серед іншого, лідери України, Росії, Німеччини та Франції домовилися, що передумови для проведення місцевих виборів в ОРДЛО мають бути створені впродовж 4 місяців.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-12-2019 13:47 | Кількість переглядів 15870 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100