29.03.2024 02:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тендерна мафія проти БЮТопедофілів

banda Timoshenko2Депутати від БЮТ Сергій Терьохін, Сергій Соболєв і Віктор Уколов пов'язані з лотерейним бізнесом підприємства, в діях якого зафіксовані несплата податків і недоплати за виграшами.

Про це на прес-конференції в п'ятницю заявив інший БЮТівець, екс-віце президент Тендерної палати України Антон Яценко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«На жаль, будучи членом БЮТ, я з глибоким жалем можу повідомити, що до компанії „Українська національна лотерея“ мають пряме відношення низка моїх колег: це пан Соболєв, пан Терьохін і пан Уколов», — сказав депутат, якого журналісти називають «хрещеним батьком тендерної мафії».

«Мені абсолютно все одно, що зараз проходить президентська компанія. Я вважаю, що є речі, які недопустимі», — пафосно набрехав журналістам автор законопроекту про кримінальну відповідальність за висловлювання Яценко.

Згідно з наданими депутатом документами, Терьохін, Соболєв та Уколов до 2004 року були бізнес-партнерами «УНЛ», 100% акцій якої належить офшорній компанії з Британських Віргінських островів.

Уколов, зокрема, очолював ТОВ «ТРК Новий Проект» (Київ, ліквідовано в 2004 році), засновниками якого виступали Інститут відкритого суспільства «Інститут Борисфена» (його засновники — Терьохін і Соболєв), ПП «ЕССІ Інтернешнл» (засновник — Світлана Терьохіна, дружина депутата) і «УНЛ».

«Таким чином, ці люди були партнерами по бізнесу», — констатував Яценко.

Крім того, Терьохін значиться у наданих Яценком документах як людина, що лобіює в структурах влади інтереси «УНЛ».

Згідно з даними Яценка, щомісячний дохід «УНЛ» становить 18-22 млн грн, з яких 15% виводяться з країни в якості роялті.

Крім того, згідно з наданими документами, останні п'ять років компанія не виконує ліцензійні умови щодо показників капіталізації, а також «мала проблеми з формуванням призового фонду».

Як повідомив депутат, обсяг українського ринку лотерей становить від 3 млрд грн до 4 млрд грн.

Раніше Яценко зареєстрував у парламенті два законопроекти, в яких пропонується ввести державну монополію в сфері лотерей, а всі гроші, отримані від держлотерей, направляти до бюджету для фінансування витрат соціального характеру.

Підприємство «УНЛ» засноване в 1997 році. У більшості великих міст України встановлено понад 4,2 тис. терміналів підприємства. Воно проводить лотереї «Супер Лото», «Кено», «Лото Максима», «Лото Трійка».

 Гривна

Про шахрайські афери нардепа-бютівця Антона Яценка дізнайтеся більше у рубриці "Кримінальне оточення Тимошенко":

Свинська афера ДПА–2. Ігри нардепа-бютівця Антона Яценка

Как избавиться от «своих» воров. Рецепт Ю.В.Тимошенко

Бриллиантовая отмычка

Не словом, а делом. БЮТ явил стране собственный подход к свободе слова

Гугль, фас! Доповідна записка офіцерів Служби Безпеки України щодо тендерної мафії

Про інших видатних нардепів Сергія Терьохіна та Віктора Уколова, які більше чим найкращі педагоги люблять дітей можна прочитати у рубриці "Педофілгейт"

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-12-2009 7:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100