27.04.2024 12:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У новорічному зверненні Ющенко запевнив, що Україна буде в Європейському Союзі та НАТО. Відео

yushchenko_Novii_rik2Президент Віктор Ющенко упевнений, що 2010 рік принесе Україні перемогу.

Про це він сказав у новорічному зверненні до українського народу.

«Завершується 2009 рік. Це був непростий рік. Він пройшов під знаком кризи. Але не криза визначала його події. Цей рік був багатий на події і щедрий на висновки. Ми, я вірю, вчимося оцінювати себе гідно, спокійно і без пафосу», — зазначив Ющенко.

«Ми витримали удар кризою. Ми будували стадіони і дороги, нові лікарні і школи. Ми добилися, що Євро-2012 буде в чотирьох містах України. Наші лікарі врятували тисячі життів. Ми разом звільнили з полону наших моряків. Ми уклали цілий ряд дуже успішних зовнішніх контрактів. Ми секторально об'єднуємося з ЄС», — нагадав президент.

Ющенко підкреслив, що в 2009 році  «ми увійшли до енергетичного співтовариства і вперше в історії наблизилася до підписання угоди про асоціації з Європейським Союзом, де ключова складова — зона вільної торгівлі».

Президент знову висловив упевненість, що Україна буде в Європейському Союзі і НАТО.

«В нашій країні все більше народжується дітей. І в цьому життя», — наголосив Ющенко.

«Ці добрі речі є нашим життям і про них треба говорити, щоб перестати бути заручником темної гнітючої жовтої інформації. Говорити без пафосу, але з доброю думкою до народу і країни!», — додав вын.

«Завершується ціла доба в нашому житті. Я пишаюся цим часом без пихи і без рожевої мрійності. Пишаюся свободою слова і свободою вибору, свободою для бізнесу, багатьма економічними показниками», — наголосив Ющенко.

"Сьогодні, думаючи про рік наступний рік, я звертаюся до нової української людини, що народжується в непростих іспитах і, можливо, неспокої. Нічого не бійся. Йди упевнено вперед. Ти переможеш. Наша сила, сила нашого народу, його держави, демократії і культури — могутня, могутніша за будь-які внутрішні і зовнішні небезпеки. Ніщо не поверне нас в болотяні моря... Ми будемо жити в безпечній, захищеній і процвітаючій державі ", — сказав  Ющенко.

«Я звертаюся до кожного з нас, шановні співвітчизники. Усе буде добре. Ми стали іншими. Назад не повернемося. Віримо в нашу силу. Віримо в себе. Ніяких сумнівів. Будемо упевнені в тім, що 2010 рік принесе нам перемогу», — відзначив президент.

Відеозвернення Віктора Ющенка: 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-01-2010 15:49 | Кількість переглядів 19 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100