29.03.2024 14:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олександр Медведько та Олександр Ткаченко — головні вороги преси в Україні

volu slovu1За підсумками 2009 року ворогами преси в Україні стали Генеральний прокурор Олександр Медведько, депутат та нинішній президент Віктор Янукович.

Такими є результати експертного опитування, йдеться в прес-релізі Комітету Київської незалежної медіа-профспілки.

Медведько отримав перше місце, бо ГПУ не розкрила одного резонансного злочину проти журналістів, а також тому, що прокуратура Печерського району Києва відмовила у порушенні кримінальної справи стосовно депутата від КПУ Олександра Ткаченка, який зламав мікрофон знімальній групі СТБ. 

Сам Ткаченко посів друге місце у списку ворогів преси.

Також ворогами названі колишня прем`єр Юлія Тимошенко, екс-голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова Ганна Герман.

Тимошенко не дозволила взяти участь певним журналістам під час її ефіру в програмі Євгена Кисельова. Через ролик «Пропало всьо» з Нового каналу було звільнено Володимира Павлюка.

Герман виступила за повернення до лав Партї регіонів Калашникова, який побив журналістів СТБ. Також вона з іншими депутатами втручалась в програму Шустер.Live в вересні 2009року.

Також ворогами преси стали голова райради у м.Житомир Сергій Крутій, Суддя Автозаводського районного суду міста Кременчука Сергій Нестеренко, Віктор Балога, екс-голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич, колишній лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

 

Читайте також:

Тендерний мафіозі Ткаченко знову напав на журналіста. Відео

Почетный президент Тендерной палаты, нардеп 5 созыва Ткаченко напал на журналиста Гладчука и разбил ему фотоаппарат

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-05-2010 20:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100