18.04.2024 22:13 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Звернення громадськості Дніпропетровська до Сергія Тігіпка

Шановний Сергію Леонідовичу! З натхненням ми сприйняли підсумки першого туру голосування, згідно з якими Ви зайняли третє місце в Україні, а в Дніпропетровську набрали понад 33,7% голосів, лише трохи поступившись Віктору Януковичу.

Ми щиро раді Вашим успіхам і не тільки тому, що Ви наш земляк. Головне, що в країні з'явився новий потенційний лідер, здатний згуртувати навколо себе націю.

У той же час нас насторожує небезпечний симптом, який, на наш погляд, може перешкодити Вашому політичному майбутньому.

Ідеться про Ваші контакти з Загідом Красновим (Загіддіном Габібулаевим), головою блоку Лазаренка в Дніпропетровській міськраді, якого Ви взяли в попутники і який поспішив публічно оголосити Вас своїм «братом».

Репутація Загіда Краснова в Дніпропетровську, м'яко кажучи, залишає бажати кращого. Будучи лідером депутатської більшості, він фактично узурпував функції виконавчої влади.

З його ім'ям пов'язують розквіт корупції в постійних комісіях міськради, земельні махінації, заволодіння комунальними ЗМІ.

Це з вини пана Краснова і його оточення в 2006—2009 роках Дніпропетровськ виручив від продажу земельних ділянок у кілька разів менше коштів, ніж сусідні Донецьк і Запоріжжя.

Ми голосували за Вас, тому що пов'язуємо з Вами надії на краще майбутнє міста і країни. І нам незрозумілий Ваш альянс з Загід Красновим, який за свою недовгу політичну кар'єру встиг побувати соратником спочатку у Ющенка, потім у Тимошенко, а пройшов до міськради під прапорами Блоку Лазаренка.

Просимо Вас, Сергію Леонідовичу, публічно відмовитися від зв'язків з політичним прилипалою, який безсоромно спекулює Вашим високим іміджем у своїх корисливих цілях.

 

http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,207545440

http://mynews-in.net/news/economy/2010/02/07/1607680.html

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-02-2010 19:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100