26.04.2024 05:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кому на руку непрофесіоналізм пані Герман?

anna_german6Тут пані Герман обурюється непрофесіоналізмом сайту Главред.

Якщо пані Герман бере на себе таку сміливість, тоді я в свою чергу дозволю собі обуритися непрофесіоналізмом самої пані Герман.

У день журналіста, 6 червня цього року до адміністрації президента було направлено колективний запит за підписом 30 працівників ЗМІ.

Запит стосувався причин раптового скасування поїздки журналістів у «Межигір'я», анонсованої на всю країну самим Януковичем протягом прес-конференції 4 червня.

Герман тоді повідомила, що у Януковича відбувалася «міжнародна зустріч», хоча в той момент він вже залишив адміністрацію президента та поїхав до «Межигір'я».

Тому журналісти звернулися із запитом, щоб їм повідомили: з ким була ця зустріч, яким темам була присвячена і чому вона відбувалася за межами адміністрації президента у робочий час?

Погодьтеся, робочий графік президента як менеджера, найнятого на роботу суспільством, не може бути секретом від його роботодавців-громадян.

Цей запит був зареєстрований в управлінні звернення громадян адміністрації президента за N22/062000-26 від 9.06.2010 та переданий Герман для надання відповіді.

Уже минув місяць, скоро мине другий, а від Герман – ні гу-гу.

Тому моє прохання до пані Герман – якщо в неї є час вишукувати помилки на інтернет-сайтах і при цьому готуватися до ролі санітарки, чи не могла би вона також зайнятися своїми прямими обов'язками і дати відповідь на запит 30 журналістів?

Сергій Лещенко, Українська правда

 

Читайте також:

Ганна Герман в Альпах займається браконєрством

Ганна Герман звела наклеп на Ісуса Христа

Ганна Герман цензури у новинах ТСН не виявила

Для Ганни Герман. Доказ цензури на 1+1

На кого похож Янукович

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-07-2010 0:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100