26.04.2024 20:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Міліція незаконно затримала фотографа «Левого берега» на вокзалі

menti Levin1

Фото зроблено Максом Левіним з мобільного під час незаконного обшуку

20 серпня 2010 року в Києві, на станції метро «Вокзальна», працівники міліції затримали штатного фотографа інтернет-видання «Левый берег» Макса Левіна. Про це повідомляє «Левый берег».

За інформацією видання, затримання відбулося без пояснення причин — безпосередньо у вестибюлі станції метро. У відповідь на прохання Левіна, який показав журналістське посвідчення, представитися, співробітники міліції відповіли відмовою і фразами типу «роги обламаємо» та «надто розумний» і, заламавши йому руки, провели до станційного відділку. Там без складання протоколу був проведений огляд його особистих речей, вилучений спершу один, потім другий мобільний телефон, переписані їхні дані.

Після коротких телефонних консультацій міліціонерів зі своїм керівництвом Макса Левіна відпустили.

Редакція «Левого берега» має намір вимагати у правоохоронних органів офіційних пояснень відносно інциденту. Дані працівників міліції, які брали участь в інциденті, були зафіксовані.

Нагадаємо, 2 червня 2010 року на станції метро «Вокзальна» в Києві міліція затримала члена Незалежної медіа-профспілки України в Донецьку Максима Абрамовського.

 

Читайте також:

Менти затримали голову Незалежної медіапрофспілки у Донецьку Абрамовського

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-08-2010 22:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100