19.03.2024 04:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Аваковщина. Поліцейське авто збило на «зебрі» дитину в Конотопі

У місті Конотоп Сумської області поліцейський автомобіль наїхав на 10-річного хлопчика, який ішов пішохідним переходом, повідомляє sprotiv.org.

Про це пише у Facebook речниця прокурора Сумської області Наталя Науменко.

За її словами, ДТП сталася 7 червня 2019 року близько 18:30.

«Водій, який працює у Конотопському відділі поліції, на службовому авто здійснив наїзд на 10-річного хлопчика, що рухався по пішохідному переходу на вул. Успенсько-Троїцькій», — пише Науменко.

За інформацією речниці поліції, дитина госпіталізована і за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо воно спричинило смерть потерпілого або тяжке тілесне ушкодження).

Вона розповіла, що слідство проводять слідчі Державного бюро розслідувань під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області.

«Водій пройшов освідування, він тверезий. Наразі він затриманий… Тривають слідчі дії», — каже Науменко.

_____

Як повідомляє прес-служба ДБР, за попередньою інформацією 31 травня 2019 року до реанімаційного відділення КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» доставлено хлопчика із тілесними ушкодженнями у виді тяжкої закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми, перелому скроневої кістки.

Працівники поліції стверджували, що 31 травня близько 16 години четверо неповнолітніх дітей гуляли поруч місця свого проживання. Під час відпочинку 5-річний хлопчик з необережності підслизнувся та впав на асфальтобетонне покриття та камінь, внаслідок чого отримав травму голови.

«Згідно проведеного оперативного втручання медичних працівників встановлено наявність у малолітнього проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови. Враховуючи отриману інформацію, поліцейські провели додатковий огляд місця події, в ході якого за 70-150 м. виявили гільзи від патронів Флобера, стаканчика та банки», — йдеться в повідомленні.
_____

У Борисполі на вулиці Шевченка патрульні поліцейські наїхали на школяра, який переходив дорогу на пішохідному переході, повідомляє 40ka.info.

Відео опубліковано в пабліку Київ Оперативний в Facebook.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-06-2019 22:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100