28.03.2024 22:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Все поправимо...

yanukovich hoz1Українська правова система – найвільніша у світі. Судді Конституційного суду України довели це вкотре. Віднині правнича творчість і суддівські винаходи не матимуть межі. Єдиний Центр Управління креативними ухвалами – адміністрація президента та її всенародно обраний менеджер В.Ф.Я. – повинні переконати світ: в Україні шириться та глибиться – аж гай гуде – демократія. Цим не можна не скористатися. І тому в мене – кілька бізнес-пропозицій до вітчизняних політиків.

1. Петро Миколайовичу! Заміри рейтингів КПУ на межі статистичної похибки. У Вас є нагода знову стати батьком – нової України. Варто лише скасувати у Конституційному суді Акт Верховної Ради УРСР про проголошення незалежності від 24 серпня 1991 р. Якщо я все вірно пам'ятаю, незалежність союзної республіки за радянським законодавством можна було проголошувати лише після проведення референдуму на території республіки. Референдум в Україні відбувся 1 грудня 1991 р., тому акт від 24 серпня є нікчемним. Після такого рішення, Петро Миколайовичу, Україна стає єдиною республікою у складі відродженого СРСР і зможе зазіхати на весь спадок комуністичної імперії.

2. Вікторе Андрійовичу! Кажуть, «Наша Україна» в занепаді і третій Президент і гадки не має, що з цим робити. Є ідея. Може, після публічного суду на осуду Сталіна, провести аналогічний процес над Леніним. Треба акцептувати поховання тіла керманича ВКП (б), оголосити першу Жовтневу революцію від 7 листопада 1917 за новим стилем – державним заколотом, а другу – Помаранчеву від 22 листопада 2004 р. — прикрою помилкою. Симоненка спробуємо депортувати до Шушенського, але враховуючи наявність малолітніх дітей, можна змінити вирок на виправні роботи на південному узбережжі Криму. Останні пункти, щоправда, потребують не конституційного, а кримінального провадження. Але з Василем Онопенком наразі домовитися не проблема, там у нього щось незрозуміле з палатою у цивільних в кримінальних справах. Після рішень КС і Верховного суду, Україна має стати Малоросією і одночасно звільненою від червоних територією Російської імперії. Вам би не президентське факсиміле Балозі давати, а до імператорської корони Тарасика привчати.

3. Валентине Олександровичу! Спростуйте думку, що Ваші політичні здібності – ще менші за ющенківські. Починайте з Пакту Молотова – Ріббентропа. Треба скасувати в Конституційному суді України ці ганебні змови в стилі Юля-Вітя-2009. Мотивувальну частину нехай пише ваш заступник чи наступник... ну, Валерій Іванович напише, а КС підпише. Галичину варто швиденько приєднати до Польщі, Буковину разом з островом Зміїним віддати румунам. Що в нас ще там є? Одесу – придністровцям, Дунай – молдаванам, Берегово – угорцям, Чернігівщину – білорусам. Бо якось ризиковано від виборів до виборів гадати, яка частина України не готова покращувати своє життя вже сьогодні. А так відповідь буде завжди давати Донецько-Луганський виборчком.

4. Ганно Миколаївно! Логічно було б після цього коронувати Віктора Федоровича імператором Всієї України-Русі, але що робити, якщо помазати на це царство може лише патріарх Російський Кирило? На це болюче для Вас питання має відповісти Конституційний суд. Може, він в порядку виняткового провадження розтлумачить нашу Конституцію щодо подвійного громадянства для місцевих олігархів і російських патріархів. Пан Кирило Гундяєв врешті-решт не витрачатиме на добові пожертви православних, заспокоїться і скористається конституційним правом кожного українця отримати 10 соток на індивідуальне будівництво десь у Межигір'ї. І буде Вам щастя.

5. Юліє Володимирівно! Про всяк випадок скасуйте рішення Переяславської ради про приєднання України до Росії. КС в разі вашого прекрасного ставлення до цього питання відновить Козацьку державу і гетьманат. Щоправда Гетьманом натепер стане отаман Білоруський та Єнакіївський Віктор Конституціоналіст. Але ж ви зробите хоч раз щось для мистецтва... ну нехай політичного. Навіть якщо Кожемякін не вигадав як це продати біомасі, ви робіть. Далі бо буде: або гетьманат накриється, або гетьман посунеться, а тут ви – вся в білому (вам дуже личить таке, з легкого газу), а поруч Турчинов як живий.

6. Рінате Леонідовичу! Благаю вас як татарин татарина (та нічого страшного що ви казансько-донецький, а я кримський): скасуйте через Конституційний суд України Маніфест Катерини Другої від 1783 про приєднання Кримського ханства до Російської імперії. Суб'єктом подання можуть бути або нащадки династії Гіраїв або інші татари чиї права було порушенні ще з 1774 при підписанні Кучук-Карнаджийської мирної угоди між Російської імперією та Блискучою Портою. Не журить сильно, я цей пункт під себе написав. Але ж кримський трон я не потягну. Відтак, пане Рінате, забирайте монаршій трон у Бахчисараї – і зватимуть Вас Улу Хан Донецький і Кримський Рінат Бірінджі. А мене зробіть віце-ханом в Акмесджиті (Сімферополі) – і я стану Калга-султан Осман Паша Екінджі. По-перше це красиво...

7. Ребе Якове! Настав час виставити рахунки Україні за дивне рішення князя Володимира Великого про прийняття християнства. Наші з вами предки чекали іншого. Чому кажу наші? Ну хазари ж, здається, були водночас тюрками і юдеями? А тут вклинилися греки зі своєю візантійською пропозицією. І ми цей тендер програли. Може треба з цим питанням бігти до Вищого Господарського суду? Ну, почнемо з Конституційного, а там подивимось. Отже, кладемо на Володимира з Володимирської Горки... анафему. Вибір від 989 року визнаємо узурпаторським без всенародного обговорення серед киян. Князя на гривні – замальовуємо, а в Україні через референдум запроваджуємо юдаїзм. Чи Іслам. Новий тендер покаже.

8. Владики Володимире й Філарете та пане Сандей (якщо Ви, звісно, можете це прочитати)! Теорію Чарльза Дарвіна варто скасувати хоча б за територіальною ознакою – бо ми не підписували конвенцію про її визнання. Тому на наших теренах англійцева теорія еволюції є нечинною. Андрій Портнов з Оленою Лукаш підкажуть як це правильно оформити.

9. Вікторе Михайловичу! Ви ж мислитель і меценат. Візьміться за фізику. Якщо про вас пише журнал «Ньюзвік» та шанує Стівен Спілберг, то певен, знайдете спільну мову з іншим Стівеном – Хоакінгом. Нехай напише нову книжку про Великий Вибух. Я б її починав так: "Великий вибух стався десь поміж Горловкою і Макіївкою. Перші фракції метану вдарили по породі вельми міцно. Вуглець, не приходячи до тями, перетворився на білкову сполуку. Так виникла перша людина. Конституційний суд підтвердить, що так воно і було.

 

Осман Пашаєв, Українська правда

 

Читайте також:

В Україні відбувся конституційний переворот!

Венецианская комиссия шокирована решением Конституционного суда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-10-2010 23:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100