25.04.2024 09:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Луганщині міліціонери катували чоловіка

orki-mentiДля того, щоб мешканець міста Щастя, що на Луганщині, визнав себе винним, у міліції його били по голові, душили пакетом для сміття та погрожували сексуальним насиллям. Свої страждання за нескоєні злочини Дмитро Риндін описав у міській прокуратурі.

Чоловіка заарештували за крадіжку мобільного телефону. За його словами, у міліції над ним знущались і вимагали зізнатись у злочинах, яких він не скоював. Зокрема, вдягали на голови пакет для сміття та душили, питаючі, скільки злочинів він візьме на себе.

Коли чоловік відмовився підписувати зізнання, в обмін на волю йому запропонували заплатити тисячу доларів. Грошей при собі він не мав, тож його повезли до родичів та знайомих збирати потрібну суму.

«Кажу – дайте місяць, щоб зібрати гроші, вони кажуть – це нереально», — розповів батько потерпілого Василь Фільов.

За словами потепілого, коли вони з міліціонерами приїхали за черговою адресою, він утік – виліз через балкон у квартирі на першому поверсі. Ночував у знайомих, зранку знепритомнів, тому йому викликали «швидку». Лікарі поставили діагноз – «струс мозку».

Проте у лікарні коментувати журналістам стан чоловіка медики відмовилися.

У міліції факт побиття не підтвердили, але й не спростували. За словами правоохоронців, будь-яка інформація буде оприлюднена лише після перевірки прокуратури.

У той же час у прес-службі Луганського міського управління МВС України в Луганській області також зазначили, що пан Риндін вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Як повідомила місцева прокуратура, висновки перевірки оприлюднять за десять днів. Захисник потерпілого наразі готує скарги до Генеральної прокуратури та МВС.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-12-2010 22:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100