26.04.2024 19:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сталінщина повертається!

Stalinshina110 січня 2011 року о 6-й годині ранку відбувся обшук у помешканні письменницького подружжя Марини Брацило та Юрія В. Ноги. Про це Марина і Юрій нещодавно повідомили своїх колег.

Письменників залякували звинуваченням у тероризмі, конкретно – у причетності до організації знищення гномика з рисами Сталіна, який недоумкуваті комуністи були поставили у Запоріжжі. Оскільки ні для кого не секрет, що знищення цього гномика є огидною провокацією нашої рідної «влади для людей», то наїзд на письменників є спробою промацати – а чи промовчать, чим розв'яжуть руки для подальших репресій, чи таки адекватно відреагують? Мовчати не будемо.

Як повідомили Юрій і Марина, згідно з протоколом у них вилучили системний блок комп'ютера, 3 флешки, 21 CD-диск, 5 мобільних телефонів, 24 записники, зокрема і з віршами, фотоапарат, 52 фотоплівки, 49 негативів для фото, «списаний папір» та і ще якісь дрібниці. Підписав протокол якийсь старший лейтенант Крот О.О.

Причина обшуку дуже цікава – Марина Брацило родом із Запоріжжя і на Новий рік вони з Юрієм гостювали у її батьків. Ну й, відповідно, для розваги зайнялися тероризмом – пішли пам'ятники підривати. Віват найвищій тупості наших мєнтів!

Принагідно хочу звернутися до порядних правоохоронців – не виконуйте незаконних розпоряджень своїх прибандичених керівників, звільняйтеся з їхніх «шаражкіних кантор» і публічно про це заявляйте. А тих, хто братиме участь у репресіях проти громадян України, громадськість має записувати у чорні списки – відповідальність вони понесуть на рівні з їхніми керівниками.

Отже, не виключаю, що завтра о 6-й ранку якісь чоботолизи з ксівами прийдуть ще до когось. Якщо вони зібралися до мене, хочу повідомити кілька застережень.

1. У мене двоє неповнолітніх дітей – 6,5 та 1,5 років. Меншенький раніше 8-ї ранку не прокидається. Також він спить – 12.00 до 14.00 дня.

2. Я не прихильник терору і не маю до нього жодного стосунку. Але свято впевнений у праві народу на всі способи відстоювання свого права жити по людськи. Адже право є вищим, ніж закон. Особливо той закон, який нам нав'язують владні гопніки. Я про це відверто говорю й пишу.

3. Нешановні залякувальники, вас ніхто не боїться!

Слава Україні!

 

Сергій Пантюк, Українська правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-01-2011 13:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100