28.03.2024 19:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На телеканалі Хорошковського розповідають, що Помаранчеву революцію організували Тамплієри

voni breshut2За Помаранчевою революцією 2004 року стояло таємне товариство храмовиків, більш відоме як Орден Тамплієрів.

Інформація про це прозвучала на телеканалі «Інтер» у спеціальній програмі «Брама часу», присвяченій діяльності масонських лож в Україні, повідомляє VVnews.

За твердженням експерта Андрія Ватолкіна, слова якого наводилися в ефірі, сучасна історія України представляє ніщо інше, як боротьбу двох католицьких таємних товариств — Ордена Святого Станіслава і Ордена Тамплієрів.

«Більшість силовиків Кучми призначалися з Ордена святого Станіслава», — зазначив він.

Експерт вважає, що міністр транспорту і зв'язку Анатолій Кірпа і міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко, які загинули у 2005 році, також належали до Ордену Святого Станіслава, але поплатилися за те що «дізналися зайве».

Водночас тамплієри мали своїх ставлеників серед заступників міністра оборони, зазначив він.

Насамперед, за його словами, тамплієрів нібито представляли колишній голова правління Нацбанку Володимир Стельмах, а також його учень, президент України у 2005—2010 рр... Віктор Ющенко зі своєю дружиною Катериною Ющенко (Чумаченко).

«Дружина Ющенка взагалі була франко-масоном», — зазначив Ватолкін.

За словами ведучого програми Дмитра Овечкіна, банкір Стельмах прийняв масонство під час роботи радником Нацбанку Куби, що тривала протягом п'яти років.

«Куба — це єдина держава світу, де офіційно діє масонська ложа», — повідомив журналіст.

На підтвердження даної гіпотези телеглядачам продемонстрували введені за Стельмаха грошові купюри еквівалентом в 200 і 500 гривень з явно вираженими «масонськими символами», тобто зі «Всевидячим Оком» і «Фонтаном Достатку» відповідно.

У програмі також були показані кадри отримання орденів Святого Станіслава головами Римського престолу Іоанном Павлом II і Бенедиктом XVI.

Журналістам вдалося записати короткий коментар керівника Ордену Тамплієрів України Олександра Яблонського, який заявив про поховання легендарної Чаші Грааля в околицях Середнянського замку.

Він підкреслила, що «Середнянський замок і Кам'янець-Подільський магістрат» свідчать про вікову історію і постійну присутність тамплієрів на території країни.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-01-2011 17:50 | Кількість переглядів 181 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100