20.04.2024 19:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Син Ганни Герман на «Лексусі» убив трьох людей?

german&korovicin1Старший син заступника глави адміністрації президента України, члена Партії регіонів Ганна Герман потрапив у ДТП, в якому загинуло кілька осіб.

Ще 5 січня 2011 року прес-служба МНС України розповсюдила наступне повідомлення:

«О 13.35 4 січня поблизу смт Сахнівці Старокостянтинівського району Хмельницької області на автошляху Житомир – Чернівці сталося зіткнення двох легкових автомобілів. Внаслідок дорожньо-транспортної події загинуло 3 особи та 2 особи з травмами різних ступенів важкості госпіталізовано».

Як повідомляє джерело VVnews у правоохоронних органах, за кермом авто, яке у вівторок, 4 січня, безпосередньо спричинило фатальне зіткнення, начебто перебував Микола Герман (раніше — Коровіцин), народжений Ганною Герман від першого шлюбу.

Винуватцем автомобільної пригоди був «Лексус» сина Ганни Герман, який не розминувся із «Жигулями» родини місцевих мешканців із села Райки Старокостянтинівського району Хмельницької області. У водія «Лексуса» — незначні подряпини.

Нагадаємо, що молодший син Ганни Герман, по імені Роман, загинув в ДТП на трасі Київ-Одеса у червні 2010 року.

За повідомленнями ЗМІ, він у стані сп'яніння їхав на швидкості більше 220 км на годину.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-01-2011 16:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

  • ганя

    Якщо це і дезінформація, то недалека від імовірної істини. Адже Корвіцин — наркоман і з МНС пішов не просто так: на очах у матері вискочив з вікна (насварила за вживання зілля і відмовила у фінансуванні). Уявіть собі, як зреагувало серце матері — свідок розповів, що могли її втратити ще по дорозі до лікарні.

    Синочку теж надавали в цей час допомогу, обійшовся переламами. Коли 1+1 брали у нього інтервю про причину звільнення з посади, Коля «хрипушкою» щось говорив з лікарні про це, а також про те, що кожен може впасти і зламати собі щось. І це дійсно так!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100