19.04.2024 02:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

МЗС збирає дипломатичні паспорти у опонентів режиму Януковича. Документи

Міністерство закордонних справ збирає дипломатичні паспорти у колишніх депутатів та інших колишніх представників влади.

Про це в своєму твіттері написала депутат Леся Оробець.

«Президент нагадує нардепам здати дипломатичні паспорти. Бояться, що в Чехію повтікають», — написала вона.

Оробець також навела два документи, в яким Міністерство закордонних справ та апарат Верховної Ради просять, зокрема, депутатів у десятиденний термін здати паспорти.

«На виконання доручення президента Януковича від 24 грудня 2010, керуючись положенням про дипломатичний паспорт, затвердженим указом президента в 1998 році, яким передбачено, зокрема, що персональну відповідальність за своєчасне повернення диппаспортів до МЗС несуть керівники відповідних органів, за поданням яких видані такі паспорти», — зазначається в документі.

vidbir pasportiv1vidbir pasportiv2 

МЗС просить забезпечити повернення до 11 січня 2011 року паспортів осіб, які втратили підстави для користування ними у зв'язку із зміною місця роботи та надати перелік таких осіб. Це також стосується і чиновників нової влади.

Відповідні розпорядження МЗС розіслав до Верховної Ради, Кабінету міністрів, усіх міністерств, Ради міністрів Криму, Облдержадміністрацій, Обласних рад.

Як відомо, дипломатичний паспорт дозволяє в'їзд в Шенгенську зону без візи.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-01-2011 18:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Сергій

    Краще шукате лідера якій об`єднає країну, «пісюлькі» та балаканина не допомогають хіба на бачите, з бандитами існує тільки один метод вірішення, ви ж розумні люди, підіймайте країну поки ще є час.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100