20.04.2024 03:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Телеканалам заборонили говорити про мажора Миколу Германа, який збив трьох?

german&korovicin2Провідним телевізійним каналам Україні заборонили оприлюднювати інформацію про смертельне для трьох чоловік ДТП на трасі «Київ-Чернівці», що відбулося за участю Миколи Германа (раніше Миколи Коровіцина), сина заступника голови Адміністрації президента Ганни Герман. Не повинні репортери проводити і власні журналістські розслідування за цією темою. Про це VVnews на умовах анонімності повідомили співробітники студії «1+1» та СТБ.

Тим, хто мав бажання підготувати сюжет на каналі СТБ, прямо нагадали про долю недавно звільненого популярного ведучого і репортера Османа Пашаєва.

17 січня 2011 о 13:55 бютівський сайт VVnews повідомив про те, що старший син заступника голови Адміністрації президента України, члена Партії регіонів Ганни Герман потрапив у ДТП, в якому загинуло кілька людей.

Винуватцем автомобільної пригоди був «Лексус» сина Ганни Герман, що не розминувся з «Жигулями» сім'ї місцевих жителів із села Райки Старокостянтинівського району Хмельницької області. У водія «Лексуса» — незначні подряпини.

При цьому ще 5 січня 2011 прес-служба МНС України поширила таке повідомлення:

«У 13.35 4 січня поблизу смт. Сахнівці Старокостянтинівського району Хмельницької області на автодорозі Житомир — Чернівці сталося зіткнення двох легкових автомобілів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло 3 особи та 2 особи з травмами різних ступенів тяжкості були госпіталізовані».

За останніми даними, Микола Коровіцин після звільнення з посади заступника голови МНС України ніде не працює. Мати намагається влаштувати його в Державний комітет з телебачення і радіомовлення.

Нагадаємо, що молодший син Ганни Герман, на ім'я Роман, загинув у ДТП на трасі Київ-Одеса у червні 2010 року.

За повідомленнями ЗМІ, він у стані сп'яніння їхав на швидкості понад 220 км за годину.

 

Читайте також:

Син Ганни Герман на «Лексусі» убив трьох людей?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-01-2011 23:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100