25.04.2024 04:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Львові затримано учасників антипрезидентського флешмобу «Рік у ярмі»

pakuut1У Львові біля Оперного театру невідомі у цивільному 25 лютого 2011 року затримали членів ВО «Свобода», які проводили флешмоб «Рік у ярмі».

Як повідомляє прес-служба ВО «Свобода», декілька чоловіків спортивної статури спочатку відтиснули учасників вистави, а потім кинули на землю і вдягли кайданки голові фракції ВО «Свобода» у Стрийській райраді Мар’яну Берездецькому.

Флешмоб проходив біля великого екрану поблизу оперного театру, де саме відбувалася пряма трансляція «Розмови з країною» президента Януковича.

«На „розмову“ прийшли в основному… працівники МВС», — зазначають у «Свободі».

«Свободівці намагалися висловити свою позицію щодо діяльності президента міні-виставою: українець і українка йшли в ярмі, а їх поганяли Янукович, Азаров, Тігіпко», — сказано в повідомленні.

Голова Львівської обласної організації ВО «Свобода» Ірина Сех припускає: «Видно, не такої розмови чекав президент і президентська команда».

«Сьогодні влада дуже добре продемонструвала, як вона „почує кожного“. Нечуване свавілля – у центрі Львова, невідомі люди, в цивільному, не представивши посвідчень, затримують учасників мирної акції. Кидають їх на землю. Вдягають наручники. Гідне відзначення річниці інавгурації президента!», — заявила вона.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-02-2011 14:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Євген

    Говоримо про свавілл. А причини? Якщо б зараз відбувались вибори, то такого влада б не посміла робити. Таке право їм дали ті, хто голосував за зміни до Конституції 19.11.2010 р. та 1.02.2011 р. Гидкі запроданці! З них 41 — НУНС, а я за таке сміття голосував. Без них не набрали б 300 голосів. І треба було проводити вибори. Голосування дало «владі» змогу робити все, що захочеться.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100