29.03.2024 16:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Через фото Януковича звільнили начальника військової частини

Начальника військової частини у Хмельницькому полковника Василя Денисюка звільнили після публікації фото, на якому зображений стенд із скомпільованим зображенням двох президентів.

У його частині на інформаційному стенді до портрета екс-президента Віктора Ющенка приклеїли фото голови Віктора Януковича. Коли саме це було зроблено наразі невідомо. Але 26 травня 2011 року фото побачили місцеві журналісти, які брали участь у прес-турі «Один день у спецназі».

Фото хмельницького фотографа Віталія Тараненка опублікувала агенція Уніан.

«Мабуть, у ньому якийсь потяг журналістській заговорив, — розповідає кореспонденту Gazeta.ua один з військових. — Сфотографував, то ладно. Але ж комусь скажи, покажи. Навіщо ж гадити в колодязь, з якого через п'ять хвилин буде пити! Тепер ніяких журналістів на територію частини не пускатимуть. А якщо й пустять, то перевірятимуть відзняте фото та відео. Журналіст не подумав, що за цим стоять людські долі. В командира двоє дітей, йому б ще служити та служити. А його беруть та звільняють. Невідомо чому. Командир відповідає за все. Він міг це і не бачити, бо за стенди відповідають інші посадові особи. Але його зробили крайнім. За великим рахунком навіщо на полігоні ця агітація. Нема куди гроші витрачати?»

За словами нашого співрозмовника після публікації фото до військової частини того ж дня приїхала перевірка з 10 людей. Їх очолював начальник управління соціально-психологічної роботи генштабу генерал-майор Копаниця. Після роботи комісії звільнили начальника частини, де проходив захід для журналістів.

«Журналісти отримали кучу екстриму та задоволення. А цей випадок — ложка дьогтю в бочці меду. Він заступник редактора „Подільській кур'єр“. Колеги з газети засудили його вчинок, ставляться до нього зі зневагою. Вони підписали колективний лист від обласної державної ТРК „Поділля-центр“ до міністра оборони, на начальника генштабу, командувача сухопутних військ. Пишуть, що засуджують вчинок колеги».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-05-2011 20:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100