20.04.2024 16:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Намісник Лаври ображав журналістів та погрожував побити камеру. Відео

Навколо розкошів священнослужителів вибухнув новий скандал.

Журналіст телеканалу «1+1» Михайло Ткач намагався зняти сюжет про «Мерседес» намісника Києво-Печерської Лаври (УПЦ МП) Павла та будівництво на території Лаври кафе.

Однак намісник забороняв журналістам знімати на території Лаври та погрожував побити камеру. Також у відповідь на питання про його «Мерседес» та будівництво кафе, Павло почав ображати журналістів, називаючи їх «душевнохворими», «нєвєждами», погрожував Божим судом.

«Вдягни туфлі нормальні, ти прийшов як бомж», — сказав священик журналісту. Після цього святі отці почали викликати козаків, щоб вони провели журналістів до виходу.

На прощання журналіста «До побачення», Павло відповів: «Да будь ти...».

Також намісник Лаври написав листа до гендиректора студії «1+1» Олександра Ткаченка з приводу некоректної, на його думку, поведінки журналіста.

«Журналіст вашого телеканалу, виконуючи свої службові обов'язки, веде розмови на теми, які, за його словами, цікавлять телеглядачів: всілякі плітки, які не відповідають дійсності, і „улюблені“ теми журналістів про машини і телефони керівників церкви», — йдеться у зверненні.

«Хочу сказати, що ваша діяльність по справедливості заслуговує самої низької оцінки, якщо телеканал „1+1“ привертає глядацьку аудиторію, показуючи неправду і тим більше зводячи наклеп на церкву», — написав Павло.

Він заявив, що «знімальна група телеканалу „1+1“ порушила правила монастиря і моє громадянське право на конфіденційність». «Журналіст Михайло Ткач у спілкуванні зі мною поводився неадекватно, фамільярно і зневажливо», — зазначив намісник Лаври.

За словами Павла, якщо студія «1+1» не дасть відповіді на звернення, то намісник Лаври буде подавати в суд.

Як відомо, раніше намісник Лаври назвав журналіста «Української правди» Сергія Лещенка душевнохворим за те, що він розмістив у своєму блозі фотографії «Мерседеса» глави УПЦ МП Володимира.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-07-2011 17:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100